25n
25N
25N

Obres de millora en la façana i els accessos del mercat Rojas Clemente

Obres de millora en la façana i els accessos del mercat Rojas Clemente
21/10/2019 -

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València ha encarregat i adjudicat el projecte tècnic per a dur endavant obres de millora en la façana, accessos i revestiments del Mercat de Rojas Clemente. Es tracta d’una posada a punt de les parts exteriors d’aquest mercat municipal, que segons les previsions de la regidoria començaran abans de finalitzar l’any.

Les obres consistiran a repintar el mercat, canviar les velles fusteries per unes noves i instal·lar més il·luminació en les entrades del mercat. La redacció del projecte ha tingut un cost de 5.627 euros. Es tracta de la tercera intervenció de millora que es realitza en el mercat en els últims 5 anys, sense comptar la millora de l’entorn amb la conversió en zona de vianants i enjardinament de la plaça contigua que també ha dut endavant l’Ajuntament.

La darrera inversió va permetre la construcció de noves cambres frigorífiques en la planta del soterrani, la construcció de dos banys nous i una nova dependència per a magatzem i cambra de neteja. A més, també va dur endavant la renovació de la instal·lació de fred industrial i de la instal·lació elèctrica del mercat.

La regidoria de Comerç també va finançar el canvi de rètol de la façana. I, com ja s’ha dit, a través d’un procés participatiu, s’han fet obres de millora en l’entorn del mercat de Rojas Clemente. “A través de diferents inversions estem millorant de forma considerable tant el mercat com el seu entorn per recuperar aquests espais i convertir-los en zones enjardinades i de vianants. El mercat ha guanyat amb totes aquestes intervencions”, ha dit el regidor de Comerç, Carlos Galiana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =