25n
25N
25N

Les obres del col·legi Ausiàs March de València començaran aquesta setmana

Les obres del col·legi Ausiàs March de València començaran aquesta setmana
29/07/2019 -

Les obres del col·legi Ausiàs March de València, emmarcades en el Pla Edificant, començaran aquesta setmana. Es tracta de la primera obra de les 12 previstes. Així ho ha dit hui la regidora de Gestió de Recursos, Luisa Notario, que ha visitat aquest centre públic, on s’ha reunit amb la junta directiva i membres de l’AFA.

Notario ha mantingut una reunió en la qual els ha traslladat en què consistiran les obres. «Aprofitem els mesos d’estiu per fer obres de rehabilitació i millora en els centres educatius públics de la ciutat, per evitar molèsties a l’alumnat i poder tindre-ho tot llest per a l’inici del curs en setembre», ha destacat.

Concretament, en aquest centre -situat al Districte de Poblats Marítims-, s’escometran diferents treballs de millora de la seua estructura. Alguns exemples són la reparació de l’escala d’evacuació exterior, l’ancoratge de persianes exteriors o la reparació de les clivelles i escantells de les façanes laterals.

La regidora ha explicat que «per al Govern del Rialto l’educació pública és un element fonamental, i així ho veurem al llarg d’aquests quatre anys, en què les reformes i la construcció de nous col·legis que acaben amb els barracons serà una senya d’identitat que es consolidarà a la ciutat de València».

Altres obres previstes en el CEIP Ausiàs March són la reparació de la part superior del tancament exterior i de les filtracions en la coberta. Igualment l’actuació contempla l’esmena de les deficiències a l’ascensor, en la instal·lació elèctrica i la nova instal·lació de gas natural, a més de la instal·lació d’un bany adaptat en planta baixa. El pressupost de la intervenció en aquest centre és similar a la dels altres onze i ascendeix a 106.445,38 €, IVA inclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =

museo etnologia
ficcions 2019-2020
ficcions 2019-2020