25n
25N
25N

Comencen les obres d'obertura del tap urbanístic del carrer Riu Bidasoa

Comencen les obres d'obertura del tap urbanístic del carrer Riu Bidasoa
18/06/2018 -

El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, ha anunciat l’inici de les obres d’obertura i reurbanització que conformen el Programa d’Actuació Integrada en els carrers de Riu Bidasoa-Joan Piñol, del barri de Torrefiel. Aquest projecte té com a objecte fonamental l’obertura d’un vell coll de botella urbanístic que interromp el carrer de Riu Bidasoa, i s’aconseguirà així vertebrar el barri de Torrefiel i afavorir la mobilitat des del Camí de Montcada fins al carrer Comte de Torrefiel.

Així mateix, es reordenaran els vials de l’àmbit d’actuació per tal que queden perfectament delimitades les parcel·les edificables i la zona verda existent. L’àmbit de l’actuació ve conformat pel traçat dels carrers de Riu Bidasoa pel nord, Joan Piñol per l’est i Maria Teresa Oller i Benlloch per l’oest, que resulta en una superfície de 3.485 metres quadrats. Les obres es van adjudicar amb un pressupost de 150.867,33 euros, IVA no inclòs, i s’ha estimat un termini d’execució de quatre mesos.

Pel que fa a aquesta actuació, la Junta de Govern Local va aprovar l’octubre de 2017 l’adaptació del projecte d’urbanització i la seua addenda. L’empresa municipal AUMSA, encarregada de l’execució d’aquest PAI Riu Bidasoa-Joan Piñol, va licitar les obres d’urbanització i s’ha començat amb les labors a finals del passat mes de maig.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × un =

CCCC