25n
25N
25N

Les obres al carrer Colón per a ampliar el carril bus comencen aquest dilluns

Les obres al carrer Colón per a ampliar el carril bus comencen aquest dilluns
24/04/2020 -

Les obres per l’ampliació del carril bus del carrer Colón de València arrancaran aquest dilluns, mentre que les de la conversió en zona de vianants de la plaça de l’Ajuntament començaran la setmana següent.

Així ho ha anunciat l’alcalde de València, Joan Ribó, aquest divendres en la roda de premsa de la Junta de Govern Local, on ha indicat que el dia 27 serà el primer de canvis al Carrer Colón.

Això permetrà que la setmana següent, quan comencen les obres en la plaça de l’Ajuntament, el trànsit d’autobusos es puga desviar ja per Colón.

Les obres arranquen després d’una reunió de coordinació entre els serveis afectats (Mobilitat Sostenible, Obres i Seguretat) i, segons Ribó, “donen resposta a una petició ciutadana de fa molts anys”.

L’alcalde ha comentat que aquesta obra “ha comptat amb un procés participatiu i d’explicació a la ciutadania” i que segueixen “les pautes que va aprovar l’Ajuntament amb el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) de 2013 i el Pla Especial de Protecció (PEP) de Ciutat Vella”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + dos =

museo prehistoria
museo prehistoria