caixa popular

Nous llocs de treball per a la futura RTVV

En total, els llocs de treball es classifiquen en 35 categories

Nous llocs de treball per a la futura RTVV
06/09/2017 -

Ja s’han publicat les borses d’ocupació temporal, convocades per la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), gràcies a la qual es contractaran professionals per a posar en funcionament la nova radiotelevisió valenciana. Per això, i a través de la seu electrònica de la Generalitat Valenciana, tots els interessats hauran de presentar la sol·licitud en un termini de deu dies hàbils, que va començar a comptar ahir.

En total, han sigut 35 les categories professionals que s’han convocat, entre les quals es troben la d’auxiliar administratiu, periodista, expert en xarxes i comunicació, productors executius, gestor de continguts, meteoròleg, assessor lingüista, grafista, assessor musical, documentalista, enginyer en telecomunicacions o tècnic electrònic, entre altres.

Aquestes contractacions temporals, que es mantindran fins que es duguen a terme les places definitives mitjançant processos selectius, es realitzaran depenent dels mèrits dels sol·licitants. Uns mèrits que no estan lluny de la polèmica, ja que des de la Unió de Periodistes ja han informat que impugnaran la borsa temporal en considerar que el barem que s’aplica als extreballadors enfront de la resta de professionals és discriminatori.

Així, la puntuació màxima del barem de mèrits de la borsa, que s’ha negociat amb els sindicats, és de 50 punts, dels quals l’experiència professional serà un total de 19 punts, haver superat un procés selectiu en l’antiga RTVV per al mateix lloc seria de 7,5 punts, i haver treballat en altres categories professionals en l’anterior radiotelevisió valenciana comptarà amb un màxim de 2,5 punts.

Així mateix, el coneixement del valencià es puntuarà amb un total de 5 punts, mentre que les llengües estrangeres tindran com a màxim 4 punts. Així, els cursos de formació i perfeccionament suposaran 5 punts, i altres titulacions es valoraran amb un total de 4,5 punts.

Finalment, aquelles persones amb diversitat funcional, quan el grau siga igual o superior al 33%, tindran 1,5 punts, i si el grau és igual o supera el 65%, els punts seran de 2,5.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 4 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris