25n
25N
25N

El mes de setembre tanca amb 100.000 nous llocs de treball nous

El ministre d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá, ha assenyalat que l’afiliació a la Seguretat Social ha sigut “molt bona”

El mes de setembre tanca amb 100.000 nous llocs de treball nous
30/09/2020 -

José Luis Escrivá, ministre de Seguretat Social ha avançat que l’evolució de l’afiliació a la Seguretat Social el mes de setembre ha sigut “molt bona”, amb una creació d’ocupació, en termes mitjanes i desestacionalitzats, d’uns 100.000 llocs de treballs respecte a agost a Espanya. No obstant això, ha afirmat que és “bastant difícil de dir “si aquesta tendència continuarà fins a finals d’any, perquè “depén també de com evolucione la pandèmia”.

Així mateix ha destacat que aquesta xifra s’ha aconseguit malgrat les restriccions a algunes activitats adoptades per algunes comunitats autònomes per a limitar els contagis, com és el cas de les mesures restrictives que es van implantar a la ciutat de València o a la totalitat de la Comunitat Valenciana.

“Pot semblar una mica sorprenent o contradictori (…), però, el ritme de recuperació d’agost s’ha intensificat al setembre“, ha apuntat el ministre. Les dades han sigut declarades just un dia abans que es publiquen les dades de desocupació del mes de setembre. Aquestes declaracions s’han produït en RNE aquest matí i han sigut recollides per Europa Press.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 11 =