25n
25N
25N

Nous panells informatius en les estacions de Metrovalencia

Nous panells informatius en les estacions de Metrovalencia
26/07/2019 -

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha començat a instal·lar en les estacions i baixadors de MetroValencia i la seua àrea metropolitana els nous horaris de pas de trens, així com el calendari de servei previst fins a final d’any. El canvi afecta a més de 700 calendaris i horaris, distribuïts en les 95 estacions i baixadors de la xarxa de metro, publicats en castellà i en valencià.

Amb aquesta modificació, Metrovalencia ha “simplificat la informació en identificar el servei que es presta cada dia amb un determinat color”, destaca la Generalitat.

Així, els dies blaus corresponen amb el servei ordinari; els violetes amb els horaris del mes de juliol i Nadal; verd és el color triat per al servei intermedi de dissabtes; i roig per a diumenges i festius.

Els colors i el disseny dels horaris s’ha realitzat segons criteris d’accessibilitat per a aquest tipus de suports informatius, gràcies a les aportacions d’entitats com a Plena Inclusió i l’ONCE.

Així mateix, en els colors triats s’ha tingut en compte l’opinió de les entitats i viatgers habituals que el mes de juny passat van participar en una reunió del Comité de Clients de Metrovalencia, fòrum consultiu d’intercanvi d’idees i propostes.

En els nous dissenys s’ha integrat també l’horari del servei nocturn regular dels divendres, dissabtes i vespres de festius que presta Metrovalencia des de finals de 2018.

Al seu torn, s’han incorporat en el calendari de servei també amb una identificació pròpia i diferenciada de la resta de dies.

També es destaquen els serveis de 24 hores que es planifiquen en jornades com a Nit de cap d’any, Sant Joan o Falles.

Juntament amb aquesta modificació, l’empresa pública està treballant també en una nova disposició dels elements corresponents a les línies en servei, instal·lats en trens, parades i estacions i que es denominen “termòmetres”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 7 =

ficcions 2019-2020