25n
25N
25N

Huit nous educadors s'incorporen a les Escoletes infantils municipals

Es complix un any i mig de la remunicipalització de tres escoletes municipals de València

Huit nous educadors s'incorporen a les Escoletes infantils municipals
26/04/2019 -

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de València ha aprovat la incorporació de huit educadors i educadores per a les escoletes infantils municipals Solc (Tres Forques), Quatre Carreres i Gent Menuda (Natzaret). Concretament s’incorporen una mestra, sis educadores i un auxiliar de servicis.

El regidor de Govern Interior i Personal, Sergi Campillo, s’ha mostrat satisfet per aquest acord de la Junta de Govern perquè «incideix en la línia de reforçar l’educació pública de la ciutat i, concretament, sustenta la municipalització de les escoletes infantils que en l’any 2017 van canviar la gestió i adoptaren la gestió directa com a un servici municipal».

«És importantíssima la re municipalització progressiva de les escoletes municipals per a recuperar una xarxa pública d’escoletes a València, que ara mateix compta amb quatre centres (Solc, Quatre Carreres, Gent Menuda i Pinedo). Hem començat amb la municipalització d’aquestes tres escoletes, per a la qual vam obrir una borsa d’educadors infantils. Hui dia hi ha 40 persones treballant en elles, a les quals se sumen aquestes huit noves persones per a reforçar el servici i perquè les escoletes oferisquen una educació de màxima qualitat a la ciutadania», ha dit Campillo.

INVERSIÓ EN INFRAESTRUCTURES

Cal recordar que es van realitzar treballs de rehabilitació a l’escoleta Solc, on es va refer el sostre del pati davanter, es van dur endavant obres per garantir l’accessibilitat universal a l’entrada principal i es va substituir la tanca metàl·lica que estava rovellada. També es va incloure un sistema nou de seguretat i millores en el sistema de climatització.

Pel que fa a l’escoleta Gent Menuda, l’Ajuntament va millorar les rampes per garantir l’accessibilitat, es va repintar el mural del pati i es van substituir les peces trencades. També es van fer reparacions d’humitats i es va reposar el sistema de megafonia. Finalment, es va instal·lar un nou sistema de seguretat i un nou sistema de climatització.

Els pressupostos d’aquestes dues intervencions va arribar als 58.910,29 euros en el cas de l’escoleta del Solc i als 48.368,18 euros per a l’escoleta de Gent Menuda.

Segons ha dit Campillo, es tracta de «treballar per garantir una escola que faça créixer els alumnes més enllà dels continguts i en què no hi haja diferències socials. Per això considerem tan importants els reforços de personal que hui s’han aprovat o els treballs de reforma i rehabilitació fets a les escoletes municipals».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × tres =

museo prehistoria