25n
25N
25N

Nous aparcabicis en sis barris de la ciutat

Nous aparcabicis en sis barris de la ciutat
14/06/2017 -

Mobilitat Sostenible ha instal·lat un total de 162 nous aparcabicis repartits per tota València, en una actuació integrada dins dels pressupostos participatius. S’han repartit en sis barris de València, tant en via pública com en centres educatius. En el cas d’aquests últims, la quantitat de forquilles instal·lades s’ha ajustat a la demanda dels mateixos centres d’acord a les seues necessitats.

Algirós

Un total de 34 aparca-bicis instal·lats, d’una banda, a l’interior de l’IES Ramon Llull, IES Sorolla i el CEIP Vicente Gaos i, d’altra banda i en la via pública, als carrers Bernat Fenollar amb Poeta Artola, Clarià amb Albalat dels Tarongers i Poeta Artola amb Serpis, així com als carrers Ramon Llull, Escultor Alfonso Gabino i Palància.

Eixample

En aquest barri s’han instal·lat 27, tant dins el CEIP Jaume Balmes com a punts de la via pública a prop de centres educatius al carrer Salamanca, Almirall Cadarso, Borriana, avinguda Regne de València, Peris i Valero i Dénia.

Olivereta

També 27 forquilles, d’una banda a l’interior dels CEIP Doctor Barcia Goyanes i Sector Aeri i, d’altra banda, prop de centres educatius a l’avinguda Tres Creus i a la Plaça Múrcia.

Rascanya

En aquest districte del nord de la ciutat, 28 aparca-bicis ubicats a l’interior del CEIP Professor Sanchis Guarner, l’IES Orriols i IES Rascanya Antonio Cañuelo. Mentre que en via pública, s’han disposat a l’avinguda Constitució -a prop del centre educatiu Maria Auxiliadora-, així com en Comte Lumiares amb Meliana i avinguda Alfauir.

Poblats de l’Oest

Un total d’11 repartides entre l’IES Benimàmet i els C.P. Santiago Calatrava i Benimàmet; així com 6 en punts propers al Velòdrom Lluís Puig -al carrer Cocentaina-, al Cementiri Municipal i al Centre de Salut del carrer Enginyer Aubán.

Pla del Reial

Finalment, 29 a Rubén Darío amb la via de servici de Blasco Ibáñez, en Armant Palau Valdés, en avinguda del Port amb Plaça Saragossa, a Doctor Gómez Ferrer, a Cavanilles, Facultat de Medicina, Arts Gràfiques, Plaça València Club de Futbol, Misser Mascó -també a l’exterior del col·legi Sagrat Cor de Jesús-Esclavas-, avinguda Blasco Ibáñez -en l’exterior del col·legi Guadalaviar-, i en Professor Doctor Severo Ochoa -on s’ubica el col·legi Sant Josep de Calasanz.

El regidor de Mobilitat Sostenible ha dit que “València continua apostant per la bici i per això avancem en aquesta actuació amb la instal·lació d’aparcabicis en els centres principals de destinació dels usuaris, especialment, en els diferents centres educatius, com col·legis i instituts de la ciutat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 1 =

bombers
bombers