Ismael Pons, elegido nuevo Presidente de JLF de Albal

Ismael Pons, elegido nuevo Presidente de JLF de Albal
16/04/2019 -

L‘Assemblea de Junta Local Fallera d’Albal (JLF), celebrada anit a la Casa de Cultura, va elegir al nou President de l‘exercici 2019-20, a Ismael Pons Rodríguez en presència del regidor de Festes, Sergio Burguet. El jove, de 45 anys i membre de la falla La Joventut- des de fa deu-, agafa el testimoni de Juan Carlos Gimeno. Ahir també es va nomenar les persones que acamparan al nou President en la Junta Directiva, que ha renovat a bona part dels seus membres.

Ismael Pons es fa càrrec de l’entitat fallera, “amb tota la il·lusió del món i per a aportar coses positives a la festa fallera local”, ha dit. Entra amb força i moltes, de fet, ja ha convocat la primera reunió de la Junta per al dia 24 d’abril. “Sóc un enamorat de les falles i, des del respecte i la serietat, vull començar a treballar, possibilitant més unió i més germanor de la que es gaudeix ja a Albal”, ha conclòs.

Les set falles han nomenat ja als seus Presidents

Per part seua, les set comissions falleres d’Albal han elegit als seus Presidents per al nou exercici. La Falla La Florida canvia i situa a una dona en la presidència, a Paqui Puchalt que compartirà càrrec, reunions i any faller amb els seus homòlegs de la resta de casals, José M. Salas Domínguez, de la Falla Poble d’Albal; Carlos Baviera, de Falla El Jardí, Vicente Fuentes; de l’Amistat; Germán Soto, de Sant Carles Borromeu; Javier Ollero, de la Joventut i Juan Vicente Alapont Guillem, de L’Hort.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × dos =

sagunt a escena 2019
turismo salou