25n
25N
25N

El procés de licitació per a la redacció del projecte d’obres del Palau de la música dona un pas més

La d’este dimarts serà la primera Mesa de Contractació des del decret de l’estat d’alarma i es farà a través de videoconferència.

El procés de licitació per a la redacció del projecte d’obres del Palau de la música dona un pas més
13/04/2020 -

Este dimarts l’Ajuntament de València donarà un pas més en la licitació del contracte de servicis de redacció del projecte bàsic i d’execució, direcció d’obra i coordinació de seguretat i salut del Palau de la Música. La regidora de Contractació, Luisa Notario, ha indicat que demà se celebrarà la primera Mesa de Contractació municipal després del decret el mes passat de l’estat d’alarma. La sessió es farà a través de videoconferència i té previst en l’ordre del dia l’obertura dels sobres de les proposicions fetes per les empreses licitadores.

La convocatòria del procediment obert va ser aprovada en Junta de Govern Local en desembre i s’ha pogut reprendre després que el paralitzara un recurs del Col·legi d’Arquitectes de la Comunitat Valenciana, desestimat pel Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals. Este nou pas no es veu afectat per la suspensió de terminis administratius imposada per l’estat d’alarma i suposa l’obertura dels sobres de les empreses interessades amb la documentació que acredita el compliment dels requisits previs del plec de clàusules administratives.

“L’Ajuntament de València no s’ha detingut per l’estat d’alarma i continuem treballant sense parar en tots aquells aspectes en els que podem avançar perquè es troben al marge dels terminis administratius que s’han paralitzat”, ha explicat Notario, qui ha afegit que, en cas que no siga necessari requerir a cap empresa licitadora subsanacions de la documentació aportada, es podrà convocar l’obertura del sobre número 2, corresponent a la documentació relativa als criteris que depenen d’un juí de valor, per a així remetre’ls al servici d’Arquitectura i de Servicis Centrals Tècnics, servici gestor del contracte.

“Tot i la suspensió dels terminis administratius l’Ajuntament de València és conscient de la necessitat d’avançar al màxim en tots els processos de licitació i per això hem decidit que, com en este cas que afecta al Palau de la Música, es donen tots els passos necessaris per agilitzar tots els contractes municipals mentre això no afecte a cap termini administratiu suspés per l’estat d’alarma”, ha explicat Notario.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 1 =