25n
25N
25N

Els torrentins gaudiran d'un nou espai sociocultural d'events i activitats

Els torrentins gaudiran d'un nou espai sociocultural d'events i activitats
23/01/2019 -

L’Ajuntament de Torrent ha presentat aquest matí en la tradicional trobada amb els mitjans de comunicació el nou projecte de construcció d’un espai municipal per a esdeveniments i activitats socioculturals, que estarà situat en l’Àgora de Parc Central. Es tracta d’una actuació finançada amb el superàvit de 4.648.291,83 euros amb els quals el consistori va tancar l’exercici 2017, que estan sent invertits en un Programa d’inversions financerament sostenibles. El projecte es troba en període de licitació i està previst que les obres duren aproximadament 4 mesos.

Amb un pressupost de 440.000 €, la sala multi usos comptarà amb una àrea d’actuació de 2.000 m², amb 1.150 m² d’ells coberts, i un aforament per a acollir al voltant de 1.000 persones. L’interior serà una àrea flexible i multifuncional, que es podrà distribuir en diferents espais, generant una gran zona destinada a la celebració de tota mena d’actes, esdeveniments o festejos. Els estors enrotllables oferiran la possibilitat de crear diferents combinacions i distribucions, creant sales de diferents grandàries i capacitats segons la necessitat del moment, i que “donaran resposta a les necessitats dels col·lectius festers i associacions culturals torrentines de tindre un punt de trobada i un lloc municipal per a reunir-se i celebrar grans esdeveniments”, ha explicat l’alcalde Jesús Ros.

Igualment, el recinte estarà cobert per un sostre fix i estarà protegit per parets tèxtils i monitorades, “que tindran la possibilitat de tancar-se i obrir-se, depenent el tipus d’esdeveniment a realitzar i de l’època de l’any, amb el que es podran celebrar activitats tant a l’hivern com a l’estiu”, ha afegit Ros. En aquest sentit, l’espai queda obert al fet que en un futur, si és necessari, puga ampliar-se mitjançant l’afegit de mòduls laterals.
Les instal·lacions també comptaran amb condícies adequades a les normatives de llocs on es realitzen activitats lúdiques. A més, l’emplaçament ofereix servei d’aparcament subterrani i està situat en una zona prou allunyada de la zona residencial, la qual cosa permet dur a terme una activitat compatible amb l’entorn existent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 3 =

bombers
bombers
Valencia activa