caixa popular

Nou equipament esportiu en el pavelló Malva-rosa

Nou equipament esportiu en el pavelló Malva-rosa
20/02/2018 -

El pavelló Malva-rosa ha renovat part del seu equipament de màquines esportives perquè els usuaris puguen fer exercici lliure d’una forma més còmoda i amb material actualitzat. La instal·lació municipal -que compta amb un pavelló divisible en dos espais, una sala multiusos i una sala de musculació-, ha retirat el material obsolet o amb deficiències i l’ha substituït pel nou aprovisionament esportiu. L’Ajuntament de València, a través de la Fundació Esportiva Municipal, ha realitzat una inversió de prop de 20.000 euros per millorar l’estat de la instal·lació.

“Seguim treballant per donar les millors condicions a les nostres instal·lacions esportives”, ha declarat la regidora d’Esports, Maite Girau. La majoria dels nous recursos adquirits -en la seua majoria barres, discos i mancordes-, s’han instal·lat en la sala de musculació, on els usuaris poden practicar activitat física de forma lliure.

En aquest sentit, la infraestructura disposa des d’aquesta mateixa setmana d’una nova el·líptica, una bicicleta vertical, suport per a 10 barres olímpiques, una barra olímpica en forma de Z, discos de goma olímpics de 5 Kg, 10 Kg, 15 Kg, 20 Kg i 25 Kg, una piràmide de discos olímpica i un nou contractor pectoral de color negre. Pel que fa al sòl de la sala de pes, fins ara sintètic, ha sigut substituït per un de cautxú.

Així mateix, també s’han incorporat extensions de quàdriceps, femoral tombat negre, una corriola alta i baixa, un banc i mancordes de goma de 2,5 Kg, 5 Kg, 7,5 Kg, 10 Kg, 12,5 Kg, 15 Kg, 17,5 Kg, 20 Kg, 22,5 Kg i 25 Kg. Finalment, la instal·lació ha col·locat una màquina de corriola per a bíceps i/o tríceps, una corriola alta i una corriola baixa, un enganxament de corda per a bíceps i/o tríceps i un spring collar bars de 50 mm.

A més dels espais per a practicar exercici lliure, els usuaris de Malva-rosa també poden realitzar activitats dirigides i impartides per monitors titulats en la mateixa instal·lació. Aquestes activitats són aptes tant per a adults com per a xiquets i xiquetes menors d’edat. En el cas dels adults l’oferta de modalitats permet practicar aeròbic, gimnàstica, manteniment, tonificació, ioga, musculació, futbol sala, handbol i bàsquet; mentre que els escolars disposen de les activitats oferides per les Escoles Esportives Municipals.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − tres =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC