25n
25N
25N

Una parella de jóvens denuncia davant Lambda un delicte d’odi patit en el tramvia de València el 24 de juny

“Maricons de merda”, “esteu marcats pel diable”, o “vos socarrareu a l’infern” són alguns dels insults rebuts per la parella d’hòmens

P.Plaza

Una parella de jóvens denuncia davant Lambda un delicte d’odi patit en el tramvia de València el 24 de juny
26/06/2018 -

Lambda ha rebut una nova denúncia per un presumpte delicte d’odi patit per dos jóvens a València. El fet va ocórrer el diumenge 24 de juny quan la parella d’hòmens viatjava en la línia 4 del tramvia entre les 20 i les 20.45 hores i una dona els va insultar i amenaçar. La parella viatjava en el tramvia de València quan la dona els va ordenar que pararen de fer mostres d’afecte. Els hòmens li van explicar que no estaven fent res roín, al que la dona va respondre amb una col·lecció de vexacions, insults i fins i tot amenaces.

Segons el relat de les víctimes, la dona els va dir que no volia que les seues filles presenciaren a dos hòmens fent-se besos o abraçant-se, ja que no era l’educació que volia donar a les seues filles, i va ordenar als xics que pararen. Davant la negativa dels jóvens, la dona va alçar la veu i els va insultar dirigint-los frases com “maricons de merda”, “esteu marcats pel diable” o “vos socarrareu a l’infern”. I després d’això va afegir que anava a telefonar al seu marit perquè els donara una pallissa. La parella d’hòmens va indicar a la dona que anaven a avisar a la policia i finalment la dona va baixar del tramvia a la següent estació. Moment en el que va tornar a insultar-los i amenaçar-lo, i fins i tot va donar punyades al vidre del vagó fins que el tramvia es va posar en marxa.

Els joves, de 21 i 26 anys, es van posar en contacte amb el Servei d’Atenció a Víctimes de delictes d’odi de Lambda al dia següent de l’episodi violent per traslladar la situació a la nostra entitat. El servei els ha ofert assessorament i suport per enfrontar-se a la situació violenta viscuda diumenge passat. Des de Lambda es farà arribar el relat a Ferrocarrils de la Generalitat en nom de les víctimes de l’agressió.

Recordem que Lambda ha organitzat una #Besada LGTB a les 20 hores del 26 de juny a la plaça de Patraix. La concentració va ser organitzada per donar suport a les dones agredides a diumenge passat per besar-se en un espai públic i per rebutjar qualsevol tipus de delictes d’odi.

Per a contactar amb el Servei gratuït d’Atenció a Víctimes de delictes d’odi de Lambda es pot enviar un correu a denuncia@lambdavalencia.org o telefonar al 963342191.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − un =

CCCC
torrent