25n
25N
25N

Nova gespa artificial en el camp de futbol del Poliesportiu Municipal de Massanassa

Nova gespa artificial en el camp de futbol del Poliesportiu Municipal de Massanassa
30/11/2017 -

El present projecte comprén la retirada de la gespa artificial existent i la instal·lació d’una nova gespa artificial en el camp de futbol del Poliesportiu Municipal.

El camp de futbol de gespa artificial es va construir l’any 2006. Aquest tipus d’instal·lacions té una vida mitjana de 10 anys i ja s’apreciaven els indicis del seu incorrecte funcionament. (major manteniment per a tenir-ho en bones condicions i més lesions dels futbolistes.

Aprofitant la substitució, s’ha triat una gespa amb unes prestacions molt superiors a l’anterior.

El pressupost total de l’actuació és de 137.740,15 €, dels quals 98.557´96 € els abona directament la Diputació Provincial de València amb el Pla d’Inversions Financerament Sostenibles 2017 i la resta, 39.182,19 € els aporta directament l’Ajuntament de Massanassa.

L’empresa encarregada d’executar l’actuació és Mondo Ibèrica S.A, una empresa especialitzada en la fabricació i col·locació de gespa artificial.

Les obres van començar el passat 20 de novembre i tenen un termini de 20 dies naturals per a acabar-les. En aquests moments estan acabant de col·locar la nova gespa com s’aprecia en les fotografies.

Una vegada acabada aquesta actuació, i en contractes diferents, se substituiran els focus del camp de futbol per uns altres de major rendiment i menor consum i es col·locaran seients en les graderies, tant del camp de futbol com del pavelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 19 =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent