caixa popular

Nou carril EMT a Navarro Reverter

Nou carril EMT a Navarro Reverter
21/02/2018 -

El nou carril EMT de Navarro Reverter que va des de plaça Amèrica fins a Porta de la Mar ha entrat en funcionament aquest matí. Aquesta reestructuració comporta que Porta de la Mar funcione com a rotonda per al trànsit.

La via queda estructurada com estava abans de les obres, amb un carril EMT i dos carrils per al trànsit des de plaça Amèrica fins a Porta de la Mar. També s’ha eliminat l’estacionament, però es manté la via de servici des de plaça Amèrica en sentit Porta de la Mar per a accedir-hi a les propietats i guals.

No obstant això, encara continuen els treballs i algunes ocupacions a les zones mencionades. Està previst que en Porta de la Mar s’instal·len dues plataformes intercanviadors de l’EMT –una entre el carrer de la Justícia i General Palanca, l’altra entre General Palanca i carrer del Palau de Justícia- i que, al carrer del Palau de Justícia, la illeta on para l’EMT es desplace perquè el transport públic guanye un carril.

La idea és millorar l’accés al centre de València en transport públic i optimitzar les línies d’EMT que hi circulen, millorant la qualitat i la rapidesa del servici.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 5 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018