25n
Orgull
Orgull

Entra en vigor el nou Carnet Jove de la Generalitat Valenciana amb més descomptes

Entra en vigor el nou Carnet Jove de la Generalitat Valenciana amb més descomptes
02/04/2019 -

Ja està disponible el nou Carnet Jove de la Comunitat Valenciana a partir d’aquest 1 d’abril, que es pot obtenir en les seus de l’IVAJ d’Alacant, Castelló i València, en la residència IVAJ de Benicarló i en els 87 ajuntaments emissors de la Comunitat Valenciana: 37 d’Alacant, 11 de Castelló i 39 de València.

El nou Carnet Jove es presenta amb un disseny comú amb el lema “Do more, be more”, per a facilitar la reciprocitat i la mobilitat del ‘Carnet Jove Europeu’ i, a més integra les prestacions del carnet d’Alberguista internacional. La Comunitat Valenciana és pionera en aquesta fusió, Carnet Jove i alberguista internacional al mateix temps, amb l’objectiu de sumar avantatges.

El fet que el Carnet Jove clàssic siga també d’alberguista internacional obri la possibilitat d’allotjament en més de 300 albergs juvenils a Espanya i en més de 4.000 albergs de 90 països.

A partir d’ara, joves de 14 a 30 anys, a més dels descomptes propis de Carnet Jove, obtindran nous descomptes com alberguistes en allotjaments, transport, oci, restaurants o museus i podran accedir a programes de mobilitat juvenil nacionals i internacionals.

Carnet Jove és un document de caràcter personal que facilita la mobilitat i intercomunicació, i permet l’accés a béns i serveis de caràcter social, cultural, econòmic, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, de transport i similars.

Aquest programa es desenvolupa, conjuntament, amb la resta de comunitats Autònomes i amb més de 40 països de l’entorn europeu que conformen l’Associació del Carnet Jove Europeu (Eyca).

Sumant avantatges amb Carnet Jove

Actualment, la Comunitat Valenciana compta amb un total de 1.693 entitats adherides a la Xarxa del Carnet Jove: 708 d’Alacant, 210 de Castelló, 756 de València, i 19 de fora de la Comunitat Valenciana, que contribueixen a millorar les condicions per al col·lectiu juvenil.

L’Institut Valencià de Cultura (IVC ) s’ha sumat amb descomptes del 50% i també a la persona acompanyant en el Teatre Principal i Rialto de València, Arniches d’Alacant i Teatre Principal i Auditori de Castelló i descomptes en Filmoteca. També l’Associació Valenciana d’Empresaris de Cinemes s’ha sumat amb descomptes en 160 sales de cinemes de la Comunitat Valenciana o el Palau de les Arts amb contínues ofertes especials.

Preu i bonificacions

Per a obtenir el Carnet Jove s’ha de tindre entre 14 i 30 anys i abonar la taxa de 8,40 euros. Aquest Carnet té una validesa de dos anys comptats des de la data de la seua expedició.

Així mateix, s’estableixen descomptes i bonificacions les víctimes d’actes de violència sobre la dona, membres de famílies nombroses i famílies monoparentals i joves amb diversitat funcional.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 7 =