25n
25N
25N

L'Ajuntament inicia la plantació de nou arbrat en Campanar

Ecologia urbana ja ha començat a plantar els arbres al carrer Hernández Lázaro del barri de Campanar

L'Ajuntament inicia la plantació de nou arbrat en Campanar
17/11/2019 -

L’Ajuntament de València ha començat la plantació de nous arbres al carrer Hernández Lázaro del barri Sant Pau, en Campanar, una actuació que completa les obres de condicionament d’aquest carrer.

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha explicat que aquest projecte té com a objectiu “habilitar zones verdes que renaturalitzen l’espai públic i dignifiquen l’entorn dels barris”.

El mes d’abril passat es va procedir a repavimentar la vorera, que es trobava “deteriorada en alguns trams” pel “creixement d’arrels dels arbres existents”. De fet, durant aquestes obres, es van revisar els exemplars afectats per a “comprovar el seu estat” així com la seua ubicació perquè “en algun cas suposaven un obstacle per ocupar passos per als vianants o voreres”, segons ha explicat el consistori en un comunicat.

Així, s’ha iniciat la plantació de nou arbrat amb una inversió de 25.570 euros. Es tracta de 26 arbres d’espècies noves, l’arbre botella o braquiquíton i pal de rosa o arbre de Tipu, i es mantenen altres 10 ja existents. D’altra banda, s’amplien els escocells i s’habilita una xarxa de reg. A més, per a aquesta actuació “s’ha tingut en compte la seguretat i el trànsit dels vianants”, segons el consistori.

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha destacat que l’objectiu és “dotar als veïns i veïnes d’aquest carrer i de tot el barri d’arbres que milloren la qualitat de vida, de l’aire i generen ombra a l’estiu”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 2 =