25n
25N
25N

L'Ajuntament lliura les claus de 12 noves vivendes municipals

L'Ajuntament lliura les claus de 12 noves vivendes municipals
23/05/2019 -

L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria d’Inserció Sociolaboral, ha formalitzat l’entrega de 12 vivendes municipals a 12 famílies en situació de vulnerabilitat, derivades dels Centres Municipals de Servicis Socials de Quatre Carreres, Malva-rosa, Salvador Allende, Campanar, Patraix, Sant Marcel·lí, Natzaret, Benimaclet i Ciutat Vella. De les 12 famílies, 6 procedeixen del Cens de Vivenda Precària i les altres 6 procedeixen de col·lectius emergents.

Aquestes 12 vivendes, adscrites al Programa d’Accés als Habitatges Municipals a través de la seua aprovació per la Comissió Tècnica d’Habitatge, estant situades 6 en Ciutat Vella i 6 en el Cabanyal. En les vivendes corresponents al Cabanyal s’ha invertit en la seua reforma un total de 127.833,64 €.

Amb aquestes famílies, s’ha treballat en un procés d’intervenció integral amb els equips especialitzats fins a poder adjudicar-los un habitatge municipal. Les adjudicacions es fan mitjançant uns contractes de lloguer atenent a la composició del grup familiar i les seues característiques, amb una bonificació del 50% en els casos de famílies procedents del Cens de Vivenda Precària (infravivenda).

Així mateix, en els pròxims dies, des de la Regidoria d’Inserció Sociolaboral es lliuraran 3 vivendes més, també del Programa d’Accés als Habitatges Municipals, ara a dones víctimes de violència de gènere o de tràfic per a l’explotació sexual i prostitució, amb els seus xiquets i/o xiquetes. Aquestes dones procedeixen dels centres d’acollida de la Generalitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 5 =