L’Ajuntament de Llíria instal·la nous senyals verticals per a l’ordenació de l’aparcament durant les festes

Els senyals serviran també per difondre missatges i campanyes cíviques a la ciutadania

L’Ajuntament de Llíria instal·la nous senyals verticals per a l’ordenació de l’aparcament durant les festes
21/03/2019 -

L’Àrea de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Llíria, en col·laboració amb la de Medi Ambient, ha promogut la instal·lació de nous senyals per a l’ordenació de l’aparcament durant les festes o celebracions, amb una inversió total de 9.982,50€. Es tracta d’una sèrie de senyals fixes i verticals que busquen facilitar el treball dels agents de la Policia Local i millorar la logística municipal.

Segons el regidor de Medi Ambient, Francesc Fombuena, els més de 30 senyals instal·lats “permetran millorar la regulació del trànsit i l’ordenació de l’aparcament durant les diferents celebracions. Amb el seu ús eliminarem els triangles de sòl, substituint-los per un servei amb major visibilitat per a la ciutadania”.

La col·locació de la nova senyalística s’ha instal·lat en els recorreguts de les cavalcades, desfilades, processons i altres manifestacions festives i serviran per informar al veïnat dels possibles talls de trànsit temporals i regulacions de l’aparcament que es produïsquen.

Estos senyals disposen també d’un caixetí que es tancarà quan no hi haja cap esdeveniment. Així, durant la resta de l’any, es podran utilitzar per enviar missatges cívics a la ciutadania, que buscaran fomentar la conscienciació cívica, la convivència i el respecte entre el veïnat, així com fomentar una imatge positiva i compromesa de la localitat.

D’esta manera, “a més de guanyar en eficàcia a l’hora d’aplicar les normes de circulació durant les celebracions, pretenem conscienciar el ciutadà en el respecte de l’entorn urbà i entre el veïnat”, ha explicat l’edil edetà.

Entre altres missatges, els senyals difonen campanyes que insten la ciutadania a recollir els excrements de les seues mascotes, a permetre el descans del veïnat, a respectar el mobiliari urbà, o a incrementar el reciclatge per tal d’aconseguir una ciutat més sostenible.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × quatre =

programacion rialto
cultura als barris 2019
punt cat
anna i la maquina del tiempo
alcasser
cultura als barris 2019
cultura als barris 2019
punt cat