25n
25N
25N

Noves millores en la pintura viària d'Alfafar

Noves millores en la pintura viària d'Alfafar
05/02/2019 -

L’àrea de Manteniment de l’Ajuntament d’Alfafar ha dut a terme en els últims dies la renovació i millora de la pintura viària en diverses zones del municipi amb l’objectiu d’augmentar la seguretat de vianants i conductors i calmar el trànsit, especialment en els trams de la localitat en els quals la circulació de vehicles és constant.

Així, s’ha reforçat la pintura de nombrosos passos de vianants i de diferents marques viàries per a la regulació del trànsit en l’av. Torrent, en carrers i avingudes dels barris Orba i Alfalares, i en tota la zona comercial d’Alfafar en la qual el trànsit de vehicles és intens durant tot el dia.

Amb les millores en la pintura viària, l’Ajuntament, a més d’afavorir una conducció responsable i una disminució de la velocitat en algunes zones del municipi, pretén oferir una major seguretat a les i els vianants a l’hora de desplaçar-se pel municipi amb la qual possibilita una mobilitat saludable i sostenible i dóna resposta a diverses demandes veïnals.

La nova pintura viària se suma a les nombroses accions que s’estan duent a terme en els últims mesos des de les àrees de Manteniment i Urbanisme de l’Ajuntament d’Alfafar per a millorar les vies i espais públics, i complir, d’aquesta forma, amb el seu compromís de treballar per l’increment de la qualitat de vida de les i els veïns. Entre elles, continua en marxa la campanya Accions x Barris per la qual es continuen implementant nombroses millores en els espais públics, en la senyalística i en el mobiliari urbà dels diferents barris d’Alfafar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − 2 =

bombers
CCCC
bombers
Valencia activa