25n
25N
25N

L'oci nocturn de València haurà de tancar a les 1.30 hores

Sanitat ha decretat unes mesures especials per a la ciutat de València que entraran en vigor demà

L'oci nocturn de València haurà de tancar a les 1.30 hores
13/08/2020 -

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha anunciat que, a partir de demà, entraran en vigor noves restriccions que afectaran tan sols la ciutat de València, i que tindran una duració de 14 dies. El motiu no és un altre que frenar l’augment de casos positius que s’estan produint a la capital del Túria en les últimes setmanes, i que ha provocat que dels 180 brots registrats a la Comunitat Valenciana, 63 pertanyen a València ciutat.

D’aquesta manera, les mesures que entraran en vigor demà són les següents:

  • En el sector de l’hostaleria i l’oci, s’haurà de respectar la distància de seguretat d’1,5 metres entre persones situades en diferents taules, i s’estableix una ocupació màxima de 10 persones per taula.
  • Bars, restaurants i locals d’oci hauran de tancar a les 1.30 hores. Així mateix, es prohibeixen les pistes de ball, podent col·locar taules sense superar el 60% de la capacitat màxima del local.
  • Els botellons es consideren una situació d’insalubritat i, per tant, estaran completament prohibits.
  • En hotels i allotjaments, l’ocupació de les zones comunes es limitarà al 60% de la seua capacitat màxima i les activitats grupals no podran superar les 25 persones.
  • Respecte a les activitats culturals, no sols no es podrà superar el 60% de la capacitat del local, sinó que serà obligatori l’ús de la mascareta encara que es puga mantenir la distància de seguretat.
  • Les reunions d’amics i familiars en l’àmbit privat no podran superar les 15 persones.
  • Finalment, la consellera ha anunciat que se suspenen les visites i les eixides de les residències.

Sanitat ja ha informat l’alcalde de la ciutat, Joan Ribó, sobre aquestes noves mesures que tindran una vigència de 14 dies. En aquest sentit, ha agraït la disposició de l’alcalde per a fer complir la nova normativa i, d’aquesta manera, controlar els nous positius que s’estan donant a la ciutat.

Aquestes mesures no afectaran l’àrea metropolitana de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + un =