caixa popular

34 noves incorporacions de personal per als servicis municipals

34 noves incorporacions de personal per als servicis municipals
08/10/2017 -

L’Ajuntament de València ha aprovat 34 noves incorporacions de personal a les dependències municipals en la Junta de Govern Local “amb l’objectiu de cobrir les baixes per jubilació i d’oferir el millor servici públic possible a la ciutadania”, ha explicat el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo.

“La idea d’aquest govern municipal és que, tots els anys, l’oferta pública d’ocupació arribe al més alt que permet la Llei d’Estabilitat Pressupostària, que ens limita en la despesa a totes les administracions locals. Però a banda d’això estem contractant personal interí per reforçar tots els servicis municipals, com és aquest cas”, ha dit Campillo.

Així, el nou personal s’incorporarà a partir de dimarts als seus llocs de treball. Concretament, els servicis que es veuen reforçats són els de contractació, comptabilitat, procediment sancionador, servicis generals, comerç i abastiment, igualtat, gestió específica cadastral, intervenció, llicències, transparència, joventut, pobles de València, queixes i activitats i llicències.

En aquesta incorporació s’ha donat prioritat a la contractació de tècnics d’administració general, administratius i auxiliars administratius. “Continuarem nomenant nou personal en les pròximes setmanes, just després de constituir moltes borses que hem estat treballant durant tot l’any”, ha declarat Campillo.

A més, el servici de personal es reforça específicament d’una manera “important” amb 14 noves incorporacions d’auxiliars administratius que es destinaran als diferents servicis municipals en pics puntuals de treball.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 11 =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris