25n
25N
25N

Noves butaques en el saló d'actes de la Casa de Cultura de Puçol

Noves butaques en el saló d'actes de la Casa de Cultura de Puçol
07/11/2019 -

Durant els mesos de setembre i octubre la sala d’actes de la Casa de Cultura ha estat tancada per obres. L’objectiu era renovar unes butaques que tenien més de 20 anys i, amb ajuda de la Conselleria de Cultura, s’ha aprofitat per a renovar a fons el saló i adaptar-lo a les noves mesures de seguretat.

«Cada fila té uns huit centímetres més d’amplària i, al mateix temps, s’han retirat les velles butaques perquè estaven molt gastades i no reunien les condicions adequades», ha apuntat José Mª Esteve, regidor de Cultura de Puçol. «Tot això s’està finançant en part per l’Ajuntament i pel Programa de millora i modernització d’instal·lacions i espais escènics, de la Conselleria de Cultura», ha afegit.

Les noves butaques són més amples, tenen suports més alts i són de major gruix. També s’ha canviat l’abalisat d’emergència i s’ha ampliat la separació entre files, per a major comoditat dels usuaris. Això sí, aquestes millores han suposat una lleugera reducció de l’aforament, que ara queda establit en 300 espectadors.

«Aquestes millores suposen una primera fase de renovació de la sala d’actes, que tindrà la seua continuïtat l’any vinent amb la substitució de la moqueta que cobreix les parets», ha destacat el regidor.

Amb la finalització de les obres, la programació normal torna a la sala d’actes de la Casa de Cultura, amb dos concerts de Santa Cecilia (16 i 23 de novembre), l’obra de teatre Tenors (diumenge 17) i Relleus (24), al costat de les projeccions setmanals del cinema: Malèfica: Mestra del mal, Joker i La banda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × quatre =

Informacion coronavirus