25n
25N
25N

Nova zona de socialització per a gossos a Castellar

Nova zona de socialització per a gossos a Castellar
18/07/2019 -

La nova zona de socialització per a gossos que l’Ajuntament ha construït als carrers Ador i Figuereta del Poble de Castellar-L’Oliveral, ja està finalitzada, tal com ha informat hui el vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo.

L’espai per a gossos té 648 metres quadrats, inclou un camí d’accés de dos metres d’ample, fet amb formigó imprés, des de la calçada del carrer Ador, que acaba en una plataforma de formigó imprés de 24 metres quadrats que facilita l’accés a les persones amb mobilitat reduïda. La resta de la superfície és de terra de morter.

La zona canina està delimitada per tanca, i per evitar olors i humitejar la terra, l’Ajuntament ha instal·lat una xarxa d’aspersors amb programador horari. També hi ha a disposició de tots els usuaris i usuàries una font, cinc bancs de fusta, dues papereres amb dispensador de bosses, una placa amb les normes d’ús de la zona canina, cinc pals perquè els gossos orinen i cinc arbres per dotar d’ombra al recinte, amb nous escocells i tancament per protegir-los de les miccions dels gossos.

El vicealcalde, Sergi Campillo, ha dit que «per a l’Ajuntament és molt important poder arribar als pobles de la ciutat, també en matèria de Parcs i Jardins. Aquesta intervenció millora i dignifica aquest espai del poble de València de Castellar-L’Oliveral». L’obra ha tingut un cost de 45.557,81 euros i la nova zona socialització per a gossos obrirà al públic el pròxim 5 d’agost.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 9 =

art en blanc
ruta del grial massamagrell