25n
25N
25N

Cultural València: Tota l'oferta cultural de València en una única web

Culturalvalencia.es, una gran finestra que abasta tota la cultura de la ciutat

Cultural València: Tota l'oferta cultural de València en una única web
16/01/2019 -

“Volem que la cultura es convertisca en un element de la nostra identitat urbana, i que la ciutadania s’apropie d’ella, incorporant-la en el seu dia a dia”. Amb aquestes paraules, la regidora de Cultura de l’Ajuntament de València, Glòria Tello, presentava la nova marca ‘Cultural València’, amb la qual es pretén abastar l’àmplia oferta cultural, tant d’empreses privades com públiques, que existeix a la ciutat. De quina manera? Amb la creació d’una finestra única de cultura: la nova web www.culturalvalencia.es.

Aquesta pàgina web, que pretén convertir-se en tot un referent quant a la difusió de la cultura de la nostra ciutat, s’ha presentat sota el lema “Mil maneres de gaudir la cultura i una sola finestra on trobar-la”. I és que eixe ha sigut l’objectiu que els ha guiat en tot aquest procés. Així, València ja compta amb un altaveu de comunicació de la regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals per a traslladar a la ciutadania totes les activitats que es programen al llarg de l’any, però també amb una eina de participació en la qual poder fer propostes de continguts.

La web de Cultural València compta, per a això, amb huit apartats diferents que es divideixen en Activitats; Museus; Monuments; Publicacions; Rutes; +Cultura, en el qual s’agrupen espais culturals, escultures, arqueologia, arxius, biblioteques històriques, hemeroteca i patrimoni immaterial; un apartat de Notícies; i, finalment, un espai sobre Cultural València, on els usuaris, mitjançant suggeriments o peticions d’incorporació de continguts, podran participar i interactuar.

Una gran finestra d’informació cultural que pretén “donar eines perquè la ciutadania conega la cultura de la ciutat”, però que també siga el motor de cerca de nous plans d’oci perquè tot aquell interessat puga trobar les diferents ofertes culturals de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + un =