25n
25N
25N

L'Ajuntament instal·la una vàlvula motoritzada en la xarxa d'aigua potable al pont Nou d'Octubre per millorar l'abastiment

L'Ajuntament instal·la una vàlvula motoritzada en la xarxa d'aigua potable al pont Nou d'Octubre per millorar l'abastiment
21/08/2020 -

La regidora del Cicle Integral de l’Aigua, Elisa Valía, ha informat que demà començaran els treballs per substituir l’antiga vàlvula motoritzada sobre la xarxa d’aigua potable al pont Nou d’Octubre per altra motoritzada, “una intervenció necessària per a modernitzar la xarxa arterial d’aigua potable de la ciutat de València i millorar la qualitat del servici d’abastiment”. La intervenció es prolongarà ininterrompudament fins diumenge a les set del matí.

Aquests treballs al pont Nou d’Octubre consistiran en la substitució de l’antiga vàlvula per una altra motoritzada de diàmetre nominal de 800 mil·límetres. Aquesta intervenció s’enquadra dins de les actuacions planificades de manteniment de la xarxa arterial d’aigua potable de la ciutat.

Els treballs començaran a les quatre de la vesprada de demà dissabte dia 22 i es prolongaran ininterrompudament fins a les set del matí del diumenge dia 23. Per a fixar aquest horari s’ha fet un estudi de la demanda i s’ha seleccionat el de menor afecció al servici, perquè els treballs “tinguen el menor impacte possible per als veïns, ja que els usuaris de la zona nord-oest de la ciutat i, en concret, del barri de Campanar, podrien experimentar canvis lleus i puntuals en la pressió de la xarxa”.

L’edil ha destacat que amb aquesta actuació “millorarà la regulació del cabal i la pressió d’una important instal·lació que dona servici d’aigua potable a tota la zona nord de València”, i ha afegit que “el seu bon funcionament és clau per garantir el subministrament d’emergència a la zona nord de la ciutat”.

Finalment, Valía ha ressaltat que les últimes millores realitzades des de la seua regidoria “ens han permés avançar en la digitalització de la xarxa i en la incorporació de tecnologia i elements de sensorització”. Aquesta tecnologia possibilita l’obtenció de dades en temps real sobre el funcionament de la xarxa, millorant “les nostres actuacions de manteniment correctiu en cas de fuita i ajudant-nos a crear una xarxa d’aigua potable més sostenible, ja que totes les accions estan encaminades a fer un millor aprofitament d’un recurs bàsic com és l’aigua”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + onze =