25n
25N
25N

La nova Piscina València, un centre poliesportiu d'última generació amb 5.000m2 d'instal·lacions

Després de la remodelació de la Piscina València, que ha costat quasi 13 milions d’euros, aquest centre obri les seues portes per a oferir-li al públic tot tipus d’activitats esportives i d’oci

Germán Caballero

La nova Piscina València, un centre poliesportiu d'última generació amb 5.000m2 d'instal·lacions
08/08/2019 -

La Piscina València, inicialment dita Vedrí en honor al seu constructor, José Adolfo Vedrí, va ser projectada en 1961 per a l’Ajuntament de València. Aquest emblemàtic espai d’oci va ser dissenyat per l’arquitecte Salvador Pascual Gimeno i inaugurada l’any 1964.

La que va ser durant molts anys “la millor piscina coberta d’Espanya i d’Europa”, tal com s’assegurava des de l’Ajuntament, està situada en el Passeig de l’Albereda 21, entre el carrer Arquitecte Mora i l’Arxiu del Regne de València. Remodelada en 1998, i ara de nou transformada en 2019, compta amb 5.000 m² d’instal·lacions.

Però abans d’aquesta última reestructuració, acabada el darrer15 de juliol i anunciada a l’abril de l’any passat, l’emblemàtica piscina va haver de tancar les seues portes en 2014 a causa de problemes financers del seu antic concessionari. Ara, després de la seua reforma, més que d’una simple piscina municipal podem parlar d’un dels poliesportius més moderns de la ciutat.

EL COST DE LA NOVA PISCINA VALÈNCIA

Després de cinc anys tancada, la Piscina València SUMA Fitness Club -així es dirà a partir d’ara, ja que s’ha convertit en un club poliesportiu- torna a obrir les seues portes al públic i el fa amb una inversió de més de 12,7 milions d’euros, realitzada per l’empresa Demmero Group-SUMA, a través d’una concessió de servei amb execució d’obres.

A més, aquesta societat limitada serà l’encarregada de gestionar la piscina durant 45 anys, a canvi del pagament de l’1% dels seus ingressos anuals al consistori. No obstant això, durant els tres primers anys estarà exempta de l’abonament d’aqueix cànon.

INSTAL·LACIONS DE LUXE

La nova Piscina València compta amb 1.000 m² de zona càrdio, pes lliure, estiraments, circuit de tonificació, i més de 200 màquines i llocs d’entrenament d’última generació. Així mateix, aquest club esportiu també gaudeix de cinc àmplies sales i més de 20 tipus d’activitats repartides en 200 hores a la setmana. No mancada tampoc una gran piscina de natació de 25 m amb 8 carrers i una altra d’aprenentatge i activitats per als més xicotets.

Però si, en lloc de fer esport volem relaxar-nos, sempre ens queda la zona Wellness & Spa, que compta amb sauna, bany turc i jacuzzi amb dolls de massatge, de cascada, de volcà i 4 llits d’aigua. D’altra banda, tornant a l’exercici físic, la sala de cicle indoor compta amb 70 bicis d’última generació.

També s’ha instal·lat un Box independent d’Entrenament Funcional; 2 terrasses exteriors amb solàrium de 500 m², 2 jacuzzis, tumbons, gespa artificial i espai per a activitats outdoor; i 5 amplis vestuaris amb taquilles d’obertura i reconeixement automàtic a través de la teua polsera.

TARIFES

Aquest centre poliesportiu compta amb diverses tarifes, segons les necessitats del client. Entre elles trobem les següents:

BONO INDIVIDUAL

Preu: 40,70 € al mes

Matrícula: 52,75 €

Tot inclòs.

BONO FAMILIAR/DE PARELLA

Preu: 51,35 € al mes

Matrícula: 60,20 €

Tot inclòs.

Dirigit a famílies o parelles empadronades en la mateixa direcció. Hij@s menors de 18 anys (suplement de 5,30 € a partir del 4t membre).

BONO MATINS

Preu: 25,65 € al mes

Matrícula: 41,15 €

Tot inclòs, encara que només a les activitats de matins.

BONO JOVE

Preu: 31,55 € al mes

Matrícula: 45,30 €

Dirigit a persones de 16 a 24 anys.

Tot inclòs.

BONO EDAT OR

Preu: 21 € al mes

Matrícula: 41,15 €

Dirigit a persones majors de 65 anys.

Tot inclòs.

BONO FIVERSIDAD FUNCIONAL

Preu: 21 € al mes

Matrícula: 41,15 €

Tot inclòs.

Imprescindible acreditar Certificat de Discapacitat +33%.

HORARIS I ACTIVITATS

La Piscina València gaudeix d’una gran varietat d’activitats tant per a adults com per a menors. Entre elles trobem aquacombat, bodycombat, ciclisme de sala, pilates, taitxí, zumba, bodi tonic, i kidfit, youngfit o minizumba per als més xicotets de la casa. L’horari de les activitats és el següent:

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + dotze =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus