caixa popular

Comença el procés d'elaboració de la futura ordenança de mobilitat

Comença el procés d'elaboració de la futura ordenança de mobilitat
02/06/2017 -

Des del 2 de juny, i durant el termini d’un mes, s’ha obert la primera fase per a la transformació del model i la normativa de mobilitat a la ciutat de València, la qual cosa implica una consulta pública per a recollir els suggeriments i les observacions de ciutadans i organitzacions més representatives, així com de les potencialment afectades en matèria de mobilitat.

L’Ajuntament de València, per mitjà de la Regidoria de Mobilitat Sostenible, està treballant en la transformació del model de mobilitat de la ciutat de València. Entre els principals objectius estratègics es busca potenciar els desplaçaments per als vianants, assegurar una mobilitat lliure d’obstacles i segura, facilitar i normalitzar l’ús de la bicicleta, millorar la competitivitat del servici urbà de transport col·lectiu, calmar el trànsit als barris, etc.

I perquè la nova ordenança, efectivament, arreplegue els objectius plantejats, en aquesta primera fase de consulta pública s’insta la recollida d’opinions sobre els problemes que la nova ordenança de mobilitat hauria de solucionar; si es considera que en aquests moments resulta necessària i oportuna l’aprovació d’aquesta ordenança; quins objectius hauria de perseguir, i, si es desitja, plantejar altres solucions de caràcter normatiu o no normatiu.

ENVIAMENT DE SUGGERIMENTS

Les observacions que sobre aquest tema es desitgen formular han de dirigir-se al Servici de Mobilitat Sostenible amb indicació, de forma expressa, que es refereixen a la “consulta prèvia sobre l’Ordenança reguladora de la mobilitat”. Es podran presentar tant per registre d’entrada com a través de correu electrònic dirigit a <consultacirculacio@valencia.es>, sense oblidar, aquest és l’últim cas, el nom i cognoms o la raó social, així com el número de DNI, NIF o un altre document identificatiu.

Una vegada superada aquesta fase se n’obrirà una segona articulada al voltant de la Taula de Mobilitat Sostenible i les entitats que hi participen, el personal tècnic designat per les regidories de Protecció Ciutadana, Mobilitat Sostenible i qualsevol altra que ho desitge, en la qual es debatran les aportacions.

A partir d’aquest treball, els tècnics de Mobilitat Sostenible redactaran un primer text, que requerirà informe de tots els servicis que estiguen afectats per l’ordenança; i finalment, amb el text definitivament proposat, començarà el procés que indica el Reglament orgànic del Ple, en el seu títol VI, que inclou un pas d’informació pública (durant el qual es facilitarà una nova presentació de reclamacions o suggeriments per a la seua possible incorporació), abans de l’aprovació última.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 10 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats