caixa popular

La Llançadora d'Ocupació facilitarà la inserció laboral de joves valencians

Pots inscriure’t en la Llançadora d’Ocupació fins al 21 de febrer

La Llançadora d'Ocupació facilitarà la inserció laboral de joves valencians
26/01/2018 -

València comptarà, al març, amb una nova Llançadora d’Ocupació i Emprenedoria Solidària. Una oportunitat perfecta per als joves menors de 35 anys, que amb l’impuls de la Fundació Santa María la Real, la Fundació Telefònica, el SERVEF, i la col·laboració de València Activa treballarà perquè 20 persones en situació de desocupació tornen a inserir-se en el món laboral.

D’aquesta manera, i a través del treball en equip, els integrants d’aquesta nova llançadora comptaran amb l’ajuda i orientació d’un tècnic expert que no solament els oferirà noves eines per a adaptar-se a les necessitats actuals del mercat laboral, sinó que a més caminarà al seu costat perquè reforcen les seues competències per a millorar la seua ocupabilitat.

Si tu també vols formar part d’aquesta V Llançadora d’Ocupació, tan sols hauràs d’estar inscrit com a demandant d’ocupació. No importa el nivell formatiu, ni l’experiència laboral per a ser triat. Així, no ho penses més, i inscriu-te, fins al 21 de febrer, a través de la web de Llançadores, o bé en format presencial sol·licitant el formulari en el Centre Municipal d’Ocupació i Formació Emili Baró.

De manera gratuïta, els 20 integrants participaran, a partir del mes de març en diferents activitats, enfocades a la cerca d’ocupació, com a dinàmiques de comunicació, marca personal, preparació d’entrevistes de treball i, fins i tot, visites a empreses per a donar-se a conéixer.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 12 =

Paiporta
Tardor
cultura als barris