25n
25N
25N

L'Ajuntament treu a licitació la nova gestió de les sancions de trànsit

L'Ajuntament treu a licitació la nova gestió de les sancions de trànsit
21/12/2017 -

La Junta de Govern Local aprovarà demà la nova licitació pública per subscriure el nou contracte per al servici d’assistència tècnica i col·laboració per a la gestió, notificació, recaptació voluntària i executiva de les multes de trànsit que contempla diverses millores respecte a l’anterior. Així ho ha explicat hui el regidor de Procediment Sancionador, Carlos Galiana.

“Amb els plecs del nou contracte, bàsicament, busquem continuar augmentant les millores que vam començar a implantar quan només arribar al Govern municipal, és a dir, ampliar els sistemes de pagament de les multes, facilitant els processos i adaptant-los a les noves tecnologies, així com fer accessible la informació a cada ciutadà i ciutadana sobre les multes que li han imposat, la fase en què es troben o les dades concretes objecte de la sanció”, ha dit Galiana.

El plec contempla oferir poder fer el pagament amb targeta de crèdit o dèbit a través d’Internet i de dispositius mòbils (smartphones i tauletes). Amplia les opcions de pagament a Internet a través de la pàgina web municipal (tant per als que disposen de certificat digital com per als qui no en tenen).

Quant a l’accés a la informació sobre les sancions, tant per poder recórrer-les com per conéixer l’estat de la tramitació, fins ara només es podia obtenir de manera directa en les oficines del carrer Albacete, al Servei d’Atenció Telefònica (SAT), mitjançant correu electrònic o a Internet (amb certificat digital). Les millores anunciades pel regidor Carlos Galiana amplien aquestes opcions, de manera que es podrà obtenir també informació sense certificat digital a internet, mitjançant l’app de mòbils i tauletes i en els “punts verds” quan estiguen operatius.

“La idea és facilitar la vida als veïns i veïnes de València perquè des de casa puguen fer qualsevol tràmit o gestió i que no s’hagen de desplaçar fins a l’administració per realitzar-los. Utilitzar totes les ferramentes al nostre abast per fer la vida més fàcil a les persones”, ha dit Galiana.

NOU SERVICI D’ATENCIÓ TELEFÒNICA DE DILLUNS A DIUMENGE

A més, per a garantir per igual a totes les persones aquestes comoditats, també a les que no tenen accés a les noves tecnologies, el plec contempla oferir un telèfon d’atenció ciutadana de dilluns a diumenge on els veïns i veïnes podran fer qualsevol tràmit que tinga a veure amb aquestes sancions: pagament de la sanció, consulta de l’expedient, etcètera.

GESTIONARÀ EL CONVENI AMB LA GENERALITAT

L’empresa que guanye el nou concurs s’encarregarà ja també de la gestió i cobrament de les sancions de persones de fora de València que han comés una infracció en la ciutat. “Un aspecte que abans no es podia fer i que ara, gràcies al nou conveni de col·laboració signat recentment amb la Generalitat ens permetrà ingressar entre dos i tres milions d’euros més a les arques municipals”, ha dit Galiana.

El nou contracte ix a licitació per un període de tres anys més dos anys més prorrogables. L’import pel qual s’adjudica és 2,1 milions anuals. Galiana ha informat que fins al mes de novembre l’Ajuntament ha ingressat més de 15 milions i mig d’euros per sancions de trànsit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + dinou =

Valencia activa
bombers
Valencia activa