25n
25N
25N

Més de 1.900 veïns i veïnes han participat en la nova edició de 'Majors Mobilitzats'

Més de 1.900 veïns i veïnes han participat en la nova edició de 'Majors Mobilitzats'
01/02/2019 -

Un total de 1.900 persones majors han participat en la VII edició del programa ‘Majors Mobilitzats’, la iniciativa pensada per acostar la tecnologia i les aplicacions dels dispositius mòbils a les persones majors, de manera que es millore la seua integració i la seua interacció social. La regidora de Persones Majors, Sandra Gómez, ha presidit l’acte de clausura, aquest matí en l’Hemicicle Municipal.

Tal com ha destacat Gómez, les noves aplicacions tecnològiques «ens permeten connectar-nos al moviment vertiginós de la realitat, connectar-nos amb el nostre entorn i amb els nostres éssers estimats». «Però també ens permet donar visibilitat a allò que són les persones majors –ha afegit- atés que constitueixen un espai per mostrar tot el potencial, tota l’experiència, saviesa i talent que les persones majors poden continuar aportant a la societat».

Gómez ha participat en la clausura del programa, en el qual han pres part més de 3.000 persones de 30 municipis de la Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia, de les quals al voltant 1.900 són de la ciutat de València. L’acte ha comptat a més amb la participació de la presidenta l’entitat Jovesolides, Lourdes Mirón; i del responsable Administracions Públiques Vodafone España Levante, Antonio Álvarez, atés que les dues entitats són les impulsores del projecte. Ha intervingut a més, un dels alumnes, Manuel Alacreu Gimeno, usuari del Centre Municipal de Persones Majors de Castellar-l’Oliveral, qui ha agraït la iniciativa i ha destacat la importància d’apostar per la integració de les persones majors en tots els àmbits, també en el de les tecnologies.

Les persones participants en el programa han tingut ocasió de familiaritzar-se amb accions quotidianes com ara crear un perfil en xarxes socials, gestionar grups de missatgeria, o establir connexions en línia. La regidora Sandra Gómez ha animat les i els participants a continuar en aquesta línia, i a aprofitar també les aplicacions que permeten millorar la qualitat de vida en el dia a dia, «com per exemple l’aplicació impulsada des de la Regidoria de Persones Majors per a crear un club de passeig, que suposa una manera d’aconseguir un envelliment actiu i saludable», ha afirmat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + 20 =

bombers
CCCC
Valencia activa