25n
25N
25N

Nova edició d'"Alfafar Escoles de Qualitat"

La publicació ofereix informació als pares i mares dels diferents centres educatius d’Alfafar i fomenta l’escolarització de l’alumnat d’Alfafar en el municipi

Nova edició d'"Alfafar Escoles de Qualitat"
13/05/2019 -

Amb la vista posada en el pròxim curs, l’Ajuntament d’Alfafar ha llançat una nova edició de la revista “Escoles de Qualitat” per a informar les famílies d’Alfafar sobre l’àmplia oferta de centres educatius que hi ha en el municipi.

Alfafar, membre de la Xarxa Mundial de Ciutats Educadores, reparteix aquest material en el qual es detalla les dades de tots i cadascun dels centres escolars de la localitat, públics, privats i concertats, perquè siguen els pares i mares els que decidisquen el perfil del centre més afí a les seues prioritats. També inclou informació de les AMPAS que tenen els centres i un apartat per a l’Escola d’Adults del municipi i la seua associació d’alumnes i alumnes.

“Alfafar Escoles de Qualitat” inclou la breu història de cada centre, la línia educativa per la qual es regeix, la descripció de les instal·lacions i altres dades d’interés, així com les dates de les jornades de portes obertes.

Des de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alfafar, s’ha comptat amb la col·laboració de tots els centres, els qui han redactat els continguts de la publicació, perquè pares i mares coneguen directament des de cada centre les ofertes disponibles.

A més, en aquesta edició, la revista acosta als i les alfafarenses una nova aplicació mòbil inclosa en el protocol municipal “Red Coratge”, que té com a objectiu sensibilitzar i formar a la comunitat educativa sobre la problemàtica de l’assetjament escolar. Es tracta de B-ressol, una app per a combatre el bullying, el ciberbullying, l’assetjament i diferents problemes als quals s’enfronten els i les adolescents. A través del telèfon mòbil tant les mateixes víctimes com els observadors poden alertar de la situació de manera immediata, segura i anònima.

“Escoles de Qualitat” cerca fomentar l’escolarització de l’alumnat d’Alfafar en el municipi, i destacar la importància que els xiquets i xiquetes compartisquen jocs i aprenentatge amb altres veïns i veïnes de la seua mateixa edat. La publicació suposa a més una oportunitat perquè les famílies coneguen l’excel·lent oferta educativa del municipi i opten per Alfafar com a inici per a la formació dels seus fills i filles.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 9 =

museo prehistoria