25n
25N
25N

La nova biblioteca de Benimaclet serà la més gran de la xarxa municipal

La nova biblioteca de Benimaclet serà la més gran de la xarxa municipal
09/12/2019 -

La regidora d’Acció Cultural, Maite Ibáñez, acompanyada de responsables tècnics i veïnals, com el president de l’associació Cuidem Benimaclet, Antonio López, ha visitat hui les obres de la nova biblioteca de Benimaclet, que finalitzaran en els pròxims dies. Una vegada conclosos els treballs serà la biblioteca més gran de la xarxa municipal de la ciutat de València gràcies als seus 700 m2. Obrirà les seues portes al barri en el primer trimestre de 2020, on els veïns i les veïnes podran gaudir d’una bebeteca, sala d’estudi annexa, i un espai polivalent, entre altres.

“L’obertura d’aquesta dotació marca el camí de cara a la rehabilitació i nova obertura de biblioteques a la ciutat, per tipus d’espais i polivalència. Que un barri d’una tradició tan àmplia i activa amb la cultura, i que una zona amb una població estudiantil tan gran reben aquest tipus de dotació, posa en valor el treball de l’Ajuntament de València durant els últims anys”, ha manifestat la regidora d’Acció Cultural, Maite Ibáñez.

Com s’ha comentat, en el primer trimestre de 2020 s’inaugurarà la nova biblioteca de Benimaclet. En ella, el veïnat podrà trobar una bebeteca i zona infantil, una sala d’estudis independent del gran espai de consulta i un EIC (Espai d’Interés Cultural). Aquest espai polivalent estendrà les funcionalitats de la biblioteca convertint-se en una sala d’exposicions, de presentacions de llibres, de conferències o debats. L’inici de la instal·lació de mobiliari, instal·lacions sanitàries complementàries i l’arribada de fons, s’escometrà en les primeres setmanes del 2020.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × dos =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
diputacion covid19