25n
Orgull
Orgull

La nova app València Activa facilita la recerca d'ocupació i formació de qualitat

La nova app València Activa facilita la recerca d'ocupació i formació de qualitat
30/08/2018 -

L’Ajuntament compta amb una nova eina informàtica que permet que la ciutadania, a través de qualsevol dispositiu mòbil, accedisca a la recerca d’ocupació, així com a una formació gratuïta que millorarà el seu currículum. A més, esta nova app de València Activa «també presta servici a les empreses que poden oferir tots aquells treballs que complisquen criteris i certificats de qualitat», tal com ha destacat hui la regidora delegada de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, durant la presentació de l’aplicació esmentada.

Com a responsable de València Activa, l’agència que coordina les polítiques d’ocupació, emprenedoria i formació a la ciutat, Sandra Gómez ha explicat que esta nova app «s’ha desenvolupat amb l’objectiu de proporcionar noves oportunitats a les persones aturades». Els servicis que oferix estan vinculats a l’oferta de l’agència d’ocupació esmentada, que actualment compta amb 240 empreses col·laboradores que publiquen les seues ofertes de treball en funció de les seues necessitats.

La regidora ha destacat que, a més de facilitar la inscripció en ofertes d’ocupació, este nou servici oferix un catàleg de formació gratuïta per a millorar les competències professionals de les persones inscrites a València Activa, actualment més d’11.000. Així mateix, «oferix la possibilitat d’elaborar i dissenyar el curriculum vitae i descarregar-lo. L’eina està disponible per a dispositius amb els sistemes operatius Android i iOS».

“Esta eina és un exemple més del nostre compromís per millorar l’ocupabilitat de les persones aturades oferint-los noves oportunitats, així com la possibilitat de seguir formant-se i millorar les seues competències professionals”, ha manifestat Sandra Gómez.

OCUPACIÓ «DE QUALITAT»

Pel que fa a les ofertes d’ocupació, l’edil ha recordat que l’agència municipal València Activa està immersa en el procés de certificació de qualitat Certificat ISO 9001, «a través del qual es validarà el procés de gestió d’ofertes i el de selecció de personal garantint sempre la qualitat de l’ocupació oferida».

«La qualitat es fa extensiva a totes les accions oferides per l’agència municipal, ja que compta també amb un servici de col·locació i assessorament empresarial per a la contractació. Així mateix, l’agència pot realitzar una preselecció grupal o individual a demanda de l’empresa i, en cas de desitjar-ho, triar els candidats i candidates. També oferix assessorament personalitzat a l’empresa durant tot el procés de selecció i efectua accions formatives específiques per a cobrir els llocs de treball de l’empresa contractant».

Finalment, la regidora, després de parlar de les 600 persones que durant enguany han trobat treball «gràcies a la mediació de València Activa», ha informat que les persones i negocis interessats poden accedir a esta agència d’ocupació a través de la plataforma web i, a partir d’ara, també a través de l’app. A més, també és possible inscriure’s de manera presencial en les oficines situades a l’avinguda de la Plata, 28, o en qualsevol dels centres Barris per l’Ocupació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × quatre =