25n
25N
25N

NS18 es converteix en la primera plataforma europea de NFT enfocada al món de l'esport i els eSports

L’empresa ja ha tancat més de 30 acords amb Estreles de la NBA, La Lliga i l’ATP per a llançar els seus col·leccionables digitals.

NS18 es converteix en la primera plataforma europea de NFT enfocada al món de l'esport i els eSports
21/04/2021 -

L’empresa espanyola NS18 llançarà aquest mes d’abril la primera plataforma europea de NFT enfocada al món de l’esport i els eSports. L’objectiu és fer-se lloc en el món dels col·leccionables no tangibles sota tecnologia blockchain oferint un producte innovador dins d’un mercat en plena efervescència. La proposta de valor consisteix a oferir en un mateix espai la possibilitat a esportistes i artistes digitals de contactar per a llançar col·leccionables del seu sector.

El projecte de llançament de NS18 s’aproxima a la seua primera fase de llançament que tindrà lloc a la fi d’aquest mes d’abril. En aqueix moment s’obrirà al mercat amb una àmplia oferta de col·leccionables de NFT per a la qual s’han aconseguit acords amb esportistes i clubs de màxim nivell, així com artistes digitals de renom internacional, els qui podran oferir les seues obres en un ampli ventall de formats salvaguardats amb la tecnologia blockchain. Entre els artistes digitals que participaran en el llançament de NS18 destaca Javier Arrés, referent europeu, qui ja ha venut obres digitals d’alt prestigi per més de 500.000 euros.

“Vincular la figura d’un artista de gran nivell com Javier Arrés a esportistes de primer nivell, és un abans i un després”, explica Rubén Blanco, CEO de l’empresa i amb una gran experiència en l’execució de projectes tecnològics com la startup Glovo, de la qual va formar part en els seus inicis. “Apostem pel NFT perquè creiem que és el futur, creiem en la importància que tenen els artistes i esportistes, els qui rebran sempre que es faça una transacció un benefici econòmic”, explica Blanco.

En aquest sentit NS18 garanteix una democratització del procés de venda dels col·leccionables digitals no fungibles. L’esportista sempre aconseguirà un percentatge de cada revenda, igual que l’artista i tot això quedarà registrat gràcies a la tecnologia blockchain. Per a aquesta comesa es compta amb David Ortega, CTO de NS18 i una de les persones a Europa amb major experiència en projectes amb tecnologia blockchain, a més d’haver participat en el desenvolupament del llançament de més de 10 criptomonedes que utilitzen la tecnologia blockchain, la mateixa que s’utilitza per als NFT.

“Podem afirmar amb gran satisfacció que ja hem tancat en els últims dos mesos més de 30 acords amb reconeguts jugadors de LaLiga, NBA i ATP, entre ells números 1 del rànquing, ors olímpics o campions de Roland Garros. A més ara mateix tenim en marxa altres més de 100 negociacions avançades”, avança Jon Fatelevich, cofundador de NS18. “Els NFTs són una tecnologia que ajudarà a tots els esportistes o organitzacions esportives a sumar un nou ingrés econòmic que fins i tot estarà configurat perquè reben ingressos en la venda inicial i després cada vegada que el NFT es revenga de forma totalment automatitzada. D’altra banda els col·leccionistes, inversors i fans tindran un col·leccionable original, registrat en la Blockchain i digital el que garanteix que no es perdrà, falsificarà o trencarà com podria ocórrer amb un producte físic”, conclou Fatelevich.

El sistema pel qual s’adquiriran els diferents Col·leccionables digitals serà a través de subhasta o venda directa, de manera que el comprador sabrà en tot moment el que està adquirint. No es tracta d’un sobre de cromos esportius tancat que no saps el que et tocarà. A través de NS18 s’adquirirà art digital unit a estreles de l’esport i els eSports amb un gran valor col·leccionable. Una vegada superada la primera fase, per a la qual ja hi ha multitud de col·leccions preparades s’avançarà cap a obrir la plataforma al mercat secundari i finalment un Marketplace on qualsevol artista podrà pujar els seus dissenys relacionats amb el món de l’esport.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =

museo prehistoria