25n
25N
25N

Nou turoperadors escandinaus especialitzats en turisme de golf recorren la Comunitat Valenciana

Nou turoperadors escandinaus especialitzats en turisme de golf recorren la Comunitat Valenciana
16/09/2016 -

L’Agència Valenciana del Turisme ha rebut este dijous a un grup de nou turoperadors escandinaus especialitzats en golf que romandran a la Comunitat Valenciana fins al pròxim 17 de setembre. Durant la seua estada, els agents visitaran els camps de la Galiana, El Bosc, Foressos, El Saler, Oliva Nova, La Sella, Villaitana i Bonalba.

Este viatge de familiarització està previst en el Pla Operatiu d’activitats amb Turespaña 2016, dirigit a turoperadors especialitzats en este producte dels països de Suècia, Noruega i Finlàndia. Per a la seua organització, l’Agència Valenciana del Turisme ha comptat amb la participació de Turisme València, Patronat Turisme Costa Blanca i l’Associació de Camps de golf de la Costa Blanca. Per la seua banda, les Oficines Espanyoles de Turisme (OET) en els països citats, van realitzar la convocatòria als turoperadors i proporcionen els desplaçaments dels agents des dels seus països d’origen.

Durant el viatge, els agents podran conéixer millor l’oferta de golf de la Comunitat Valenciana i també altres recursos turístics com a platges i gastronomia. El grup està format per nou professionals del sector de la turoperació del producte golf escandinau i un representant de l’Oficina Espanyola de Turisme a Estocolm. Dels nou agents, sis són suecs, dos noruecs i un finlandés. Els procedents de Suècia són 360 Travel Group AB, Birdie Golf Tours, Golf Joy Travel, HIP Travel AB, Tours & Travel AB i American Express Travel & Lifestyle Services; els dos noruecs pertanyen al toruoperador ATPI i el finlandés a AKMatkat.

Els turistes de golf trien la Comunitat pel seu clima, accessibilitat, qualitat/preu i tranquil·litat. La majoria dels turistes són estrangers (70%), principalment de Regne Unit, i Madrid és el principal emissor nacional. Viatgen a la Comunitat a la tardor, durant una setmana i visiten dos camps de golf, en grups de quatre persones i s’allotgen en habitatge propi o cedida (60%) o en hotel de 4 estels. Les seues activitats més habituals, a més del golf, són la gastronomia i l’oci nocturn. Al dia, cada turista de golf gasta 163 euros, 53 euros més si s’allotja en hotel, i 900 euros en el conjunt del viatge. És un turista satisfet i fidel, de fet, el 75% repetix visita i el 95% recomana la Comunitat com a destinació de golf.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − nou =