25n
25N
25N

Nou rècord de València Extra: el punt extraordinari cada dia guanya més seguidors

Gràcies a tots per seguir l’actualitat amb nosaltres.

Nou rècord de València Extra: el punt extraordinari cada dia guanya més seguidors
01/02/2017 -

Tanquem ja el primer mes del 2017 i tornem a donar-vos les gràcies a tots vosaltres. València Extra ja supera les 90.000 pàgines visitades entre web i app amb un creixement superior al 25%. Des de l’equip d’aquest mitjà que treballa cada dia per a acostar-vos el punt extraordinari de la informació us volem donar novament les gràcies pel vostre suport incondicional.

La web valenciaextra.com a més se situa per sota del rànquing de les 5.000 pàgines més vistes d’Espanya, tot un assoliment en la nostra xicoteta curta vida. Sens dubte, el seté mes de València Extra segueix sent tot un rècord en tots els aspectes. En el rànquing mundial, el mitjà ja es col·loca per sota de les 170.000 pàgines més vistes de tot el món.

En sol 7 mesos, més de 7.000 seguidors en xarxes socials, més de 90.000 pàgines visitades al mes i un lloc d’autèntic rècord en Alexa. Tot gràcies al vostre seguiment. Cada dia aquesta xicoteta família creix al costat de vosaltres.

Novetats

A més molt prompte us esperen noves seccions, continguts molt esperats i moltes més sorpreses que arribaran molt prompte a Valenciaextra. Falta molt poc per a noves sorpreses per a tots els nostres seguidors i seguidores que connecten cada dia amb nosaltres per a compartir l’actualitat de la nostra terra.

Més informació

1 Comentari

  1. Rafa B.
    Rafa B. febrer 01, 16:06

    A més novetats, més cròniques i reportatges, més creació pròpia, més opinió i en definitiva més interès, més creixement. Aquesta és l’equació de l’èxit.

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − cinc =