caixa popular

Nou horari d'estiu de Metrovalencia

Nou horari d'estiu de Metrovalencia
01/07/2017 -

A partir del pròxim dilluns, 3 de juliol, i fins al 31 d’agost, Metrovalencia modifica els serveis de les seues sis línies de metro, aplicant els horaris propis de les jornades intermèdies dels dissabtes entre el dilluns i el divendres, amb el que s’equiparen els primers sis dies de la setmana. Els diumenges i festius mantenen l’horari habitual de la resta de l’any.

Per la seua banda, les tres línies de tramvia ja van iniciar l’horari d’estiu el passat dia 19 de juny, que mantindran també fins al 31 d’agost.

Durant els mesos de juliol i agost, i segons dades d’anys anteriors, es produeix una reducció mitjana del nombre de viatgers que utilitzen els serveis de Metrovalencia del voltant del 20 i el 40 per cent, respectivament.

Aquesta decisió permet adaptar l’oferta a la demanda real dels clients durant els mesos d’estiu, i aconseguir una major eficiència, a través de la reorganització d’horaris, amb l’ajust dels serveis menys utilitzats, i la consegüent reducció de costos.

Els horaris d’estiu també es poden consultar en les estacions de la xarxa de Metrovalencia, en la seua pàgina web i en el telèfon gratuït d’informació i atenció al client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i el seu perfil de Facebook.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 14 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris