25n
25N
25N

Nou concert al Saló de Cristall amb la Rondalla i Nou Cor Benicalap

Nou concert al Saló de Cristall amb la Rondalla i Nou Cor Benicalap
12/01/2017 -

El cicle d’actuacions i concerts que cada dijous es desenvolupa en el Saló de Cristall de l’Ajuntament permetrà escoltar hui la Rondalla i Cor Nou Benicalap, una formació nascuda en el Centre Cultural de Majors de Benicalap fa només dos anys. L’actuació donarà començament a les 12:00 hores, amb accés gratuït per al públic i visitants.

Sota la batuta de la directora titular de la rondalla i cor, Ana Wainer, la formació Nou Benicalap oferirà un concert integrat per peces del folklore popular i música de cine. El repertori preparat per a demà està conformat per les cançons “Juntito al follón” (samba), “Clavelitos” (vals), “Toda una vida” (bolero), “La bella Lola” (havanera), “Camino verde” (cançó), “Doce cascabeles” (pasdoble), “Guantanamera” (guajira) i la peça “Amor en voz baja”, de la pel·lícula de F.F. Coppola El padrí. L’actuació conclourà amb el pasdoble “Valencia”.

La directora de la formació, Ana Wainer, natural de Buenos Aires, va arribar a Espanya en 1982 i, des de la seua arribada, es va dedicar a fer classes de guitarra, piano i cant. La rondalla està integrada pels músics aficionats Vicente Lázaro i Enrique Valencia (bandúrries), Luis del Toro, Carlos Heras i Ana Wainer (guitarres) i Albert Bonafont (percussió). El cor el componen les veus de Puri León, Gema Núñez, Ángel García, Ester Marqués, Ramón Barros, Lola Rodríguez, Asunción Goicochea, María Pérez, M. Jesús Pradas, Amparo Peiró, M. Carmen Alonso i Carmen Lucas.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + disset =

CCCC
torrent