caixa popular

“Ens preocupa la teua vida”, la campanya contra la violència de gènere en el treball

CSIF, CEP i AIVIG llancen un projecte pioner per a detectar víctimes de violència de gènere en l’àmbit labora

21/01/2018 -

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha presentat aquest divendres una campanya relacionada amb els casos de violència de gènere i el treball. Cada dia una dona es veu obligada a deixar el seu treball per causa de la violència masclista. En col·laboració amb l’Associació Il·licitana contra la Violència de Gènere (AIVIG) i la Confederació Espanyola de Policia (CEP), El CSIF ha presentat una campanya per a detectar d’una forma precoç a dones víctimes de la violència de gènere en el treball.

“Ens preocupa la teua vida” és el lema de la campanya i sens dubte és una iniciativa pionera en aquest àmbit a Espanya. D’aquesta manera, els delegats sindicals especialitzats en la matèria, actuaran com a agents de prevenció, assessorament i suport a les víctimes. Al costat d’aquesta campanya, s’ha presentat també un vídeo. En concret, l’Associació Il·licitana contra la Violència de Gènere (AIVIG) ha sigut l’encarregada de donar a conéixer “veus per a la superació”.

En aquest vídeo, es coneixen 7 testimoniatges diferents, 7 dones, 7 veus que han compartit el seu testimoniatge amb valentia i a la vista de tots. Sens dubte, un vídeo que compartim amb tots els nostres seguidors en aquesta notícia.

Per la seua banda, la Confederació Espanyola de Policia (CEP) ha destacat la implicació i el compromís de la Policia en la lluita contra la violència de gènere tant des de la prevenció com en el moment de la denúncia. A més, la CEP també desenvolupa cursos de formació i sensibilització perquè la Policia puga prestar una atenció immediata en aquests casos.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + quatre =

viva gym canovas
exposicion caps tallats