caixa popular

Grezzi demana més compromís en el compliment de la normativa ciclista per part dels turistes

Grezzi demana més compromís en el compliment de la normativa ciclista per part dels turistes
30/08/2017 -

Més de 20 empreses valencianes dedicades a la prestació de servicis turístics i, en concret, al lloguer de bicicletes i a la realització de circuits turístics en aquest mitjà es reuneixen amb el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, per a posar en comú la millora dels servicis i la informació per als ciclistes.

El regidor de Mobilitat Sostenible ha valorat positivament l’aportació de les empreses de lloguer de bicis, que han augmentat considerablement en els últims anys. “En moltes ocasions són el primer contacte que tenen els turistes amb la nostra ciutat i realitzen una labor que és just valorar”, ha declarat Giuseppe Grezzi. Per la seua banda, aquestes 20 empreses, que sumen una flota al voltant de 2.500 bicicletes i donen treball a més de 200 persones, aposten per la unió empresarial i la qualitat del servici als seus clients.

El regidor també ha expressat “la necessitat que les empreses de lloguer de bicis assumisquen el compromís d’informar i exigir als turistes el respecte a la normativa de mobilitat ciclista vigent”. Una documentació que els servicis de la Regidoria de Mobilitat Sostenible van elaborar i van traduir a huit llengües per a repartir-la posteriorment i posar-la a disposició en les botigues de lloguer. “Les botigues tenen un important paper per a prevenir les infraccions dels turistes”, ha recalcat el regidor.

Així, Giuseppe Grezzi ha recordat que és molt important que els turistes tinguen una informació completa sobre què fer a València amb bicicleta i un coneixement de les normes ciclistes de circulació, ja que això contribueix a augmentar la seguretat i el gaudi de la ciutat. “El turista ben informat pedaleja més segur, cosa que garanteix la seguretat de tots, i gaudeix millor de la ciutat”, ha apuntat el regidor.

Les empreses de lloguer amb les quals s’ha reunit el regidor han mostrat el seu compromís d’informar sobre la normativa ciclista als turistes i consideren important que aquests coneguen per on han de circular amb bicicleta per a major seguretat i per a evitar incidències i molèsties a vianants i automòbils.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 11 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris