caixa popular

Normativa a complir sobre els castells unflables

Normativa a complir sobre els castells unflables
14/06/2017 -

El regidor de Domini Públic, Carlos Galiana, ha recordat aquest matí el contingut de l’article 92 de l’actual ordenança municipal del domini públic, que fa referència als jocs infantils i atraccions unflables. El regidor Galiana ha recordat que les instal·lacions s’han d’assentar sobre terreny ferm i llis i que els parterres i superfícies enjardinades queden exclosos de permís per a aquest tipus d’atraccions.

A més, l’entitat autoritzada haurà de col·locar cartells informatius amb les indicacions de seguretat i les possibles restriccions d’ús, i es facilitarà al públic assistent totes les explicacions que siguen necessàries a aquest efecte.

D’igual forma, l’entitat autoritzada serà responsable diàriament de mantenir en condicions de seguretat, salubritat i neteja, tant les instal·lacions, com l’espai ocupat i la seua zona d’influència. A més, també és la responsable del fet que les instal·lacions i els elements de seguretat es mantinguen en tot moment en un estat òptim de funcionament. D’altra banda, cal dir que les instal·lacions estaran subjectes, si escau, a les inspeccions tècniques que fixe la normativa vigent aplicable.

Paral·lelament Galiana ha volgut traslladar un missatge de tranquil·litat a la ciutadania, ja que segons ha dit “existeixen a la nostra ciutat un gran nombre d’empreses ben solvents que munten amb totes les condicions i garanties de seguretat instal·lacions unflables com castells per als xiquets i xiquetes”.

Aquest recordatori es produeix després que el regidor Galiana haja rebut aquest matí en el seu despatx els regidors de l’oposició Félix Crespo (PP) i María Jiménez (C’s) tal com havien acordat en l’últim ple municipal.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 − tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats