25n
25N
25N

Nomdedéu destaca que l'EPA reflecteix que en 2019 es van crear 43.700 nous llocs de treball en la Comunitat

Nomdedéu destaca que l'EPA reflecteix que en 2019 es van crear 43.700 nous llocs de treball en la Comunitat
28/01/2020 -

El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha valorat les dades de l’Enquesta de Població Activa relatius al quart trimestre de l’any 2019 fets públics per l’Institut Nacional d’Estadística i que revelen que en la Comunitat es van crear 43.700 nous llocs de treball al llarg de l’any”.

Nomdedéu ha reconegut que, en l’últim trimestre de l’any, les xifres han sigut moderadament negatives, amb un increment de 7.000 persones parades i de 0,2 punts en la taxa d’atur.

No obstant això, el responsable d’Ocupació ha valorat el fet que hagen augmentat els contractes indefinits (+11.100) i el descens dels temporals (-1.400).

Malgrat això, Enric Nomdedéu ha declarat que el Consell i Labora valoren amb “prudència” aquestes dades. “Som conscients – ha manifestat – que, a mesura que es redueix l’atur, els descensos són més lents i costosos i lluitar contra l’atur estructural resulta més complicat”.

En aquest sentit, el secretari autonòmic s’ha compromés a seguir amb l’aposta ferma del Consell per a enfortir les polítiques actives d’ocupació, impulsant noves iniciatives, com l’Observatori del Treball Decent, que “ens permetran centrar-nos en millorar la qualitat de l’ocupació”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × quatre =

Informacion coronavirus
diputacion covid19