25n
Orgull
Orgull

Nomenat el capità cristià i la favorita dels Moros i Cristians de Paiporta 2019

Nomenat el capità cristià i la favorita dels Moros i Cristians de Paiporta 2019
08/04/2019 -

L’Auditori Municipal de Paiporta va acollir aquest diumenge el concert de música festera i el nomenament de la capitania dels Moros i Cristians per a 2019. El nou representant de les comparses paiportines és Vicent Benítez i Contreras, i la seua favorita, Maria Garcia i Soriano, de la comparsa dels Pirates. Els fons recaptats en aquest acte solidari es varen destinar, com és habitual, a una causa solidària, en aquest cas, a la Confederació ACCU Crohn i Colitis Ulcerosa.

Així mateix, també es varen entregar els reconeixements i trofeus als millors caps d’esquadra de les últimes desfilades, en les Festes Populars 2018. Entre les comparses cristianes, s’emportaren el trofeu Albert Hervás Llinares i Ana Porcú Nevado, mentre que en els moros varen guanyar Steffen Manuel Vivas i Brauunack i Adela Domínguez López. També varen rebre trofeus els caps d’esquadra infantils, en aquest cas, Pau Tarazona i Andreu, Miquel García i Rodrigo, Sofía Porcú i Nevado, Yolanda Sánchez Muñoz i Izan Verdejo i Carratalá.

A més, es va entregar la recaptació de l’esdeveniment al president d’ACCU, Josep Ramon Garcia i Ferández, i un detall commemoratiu a la Unió Temporal de Músics, intèrprets del concert, que va rebre el seu director, Rafael Lasso i Gómez. També es va explicitar un agraïment a l’Ajuntament de Paiporta pel suport que dóna a la festa, detall que va recollir el regidor de Cultura, Alberto Torralba, de mans del president de la Junta Coordinadora de Comparses de Moros i Cristians, Miguel Gimeno.

L’alcaldessa, Isabel Martín, va imposar la insígnia d’argent de Paiporta als nous representants de la festa de moros i cristians, que tornarà a prendre els carrers del poble en les Festes Populars 2019, programades per al mes d’agost.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × un =