caixa popular

"No te rin­das, ma­rca la difere­nci­a" del Col·legi San Enrique de Quart de Poblet

22/05/2017 -

Hui a València Extra volem compartir amb tots aquesta iniciativa social. El Col·legi Sant Enrique de Quart de Poblet va presentar aquest vídeo “No te rin­das, ma­rca la difere­nci­a”, un projecte motivacional que sens dubte arriba al cor de tots. Francesc Nogueres, mestre del centre, ens explica que es tracta d’un projecte de motiv­­­­­ación social perquè tothom s’anime a lluitar per les seues metes i objeti­v­o­s.

La iniciativa va començar dirigida als propis alumnes del centre i ens expliquen que després de logar els seus objectius, volen compartir amb tots aquest vídeo per a estendre el valor de persistència i l’esforç. La frase motivacional és “no et rendisques, marca la diferència”. Amb ella volen que servisca per a tothom que perseguisquen aconseguir les seues metes i també perquè no perden l’esperança.

Sens dubte des de València Extra ens ha arribat també aquest missatge i volem compartir amb tots aquesta iniciativa. En el vídeo, han participat rostres coneguts com l’actriu Goizalde Núñez, el futbolista de l’Esportiu CF Raúl Albentosa, Sonia Cervantes, la psicòloga del programa Germane Major, Pimpinela o José Manuel Casañ de Seguretat Social, entre uns altres.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 3 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris