25n
25N
25N

“No-signal” del torrentino Sergio Rocafort, en la Sala d'exposicions de l’Espai

“No-signal” del torrentino Sergio Rocafort, en la Sala d'exposicions de l’Espai
19/09/2016 -

L’Espai de l’edifici metre va acollir el passat dijous a la vesprada la inauguració de pintures i dibuixos “No-signal” del torrentí Sergio Rocafort. Una col·lecció de quadres amb imatges d’influència cinematogràfica, sòbria i allunyada de la saturació.

L’obra de Sergio Rocafort transmet un ambient de tensió de l’individu enfront del col·lectiu, enfront d’una societat deshumanitzada pels avanços tecnològics que alienen cada vegada més a les persones. Les seues obres situades en el “no-lugar” tracten la fugacitat, mostren escenaris caracteritzats per la solitud del continu trànsit de persones en la quotidianitat; llocs de pas però amb un trànsit ininterromput. Per a mostrar esta transitorietat, utilitza el plànol frontal i apaïsat.

L’artista torrentí afirma que es decanta per l’oli perquè li permet treballar amb major soltesa però, en l’exposició, també es pot contemplar una gran composició on preval paper de periòdic sobre una base de fusta i altres quadres creats amb carbonet.

La regidora de Joventut, Nadia Marín, va presentar als assistents la col·lecció de les obres “No-signal” i al seu autor, Sergio Rocafort, el qual va dirigir unes paraules als presents en la inauguració. Va afirmar que “les obres creen una tensió entre l’individu i el seu entorn” però no va voler desvetlar ni explicar res més perquè va assenyalar que “cadascun ha de fer una interpretació pròpia i lliure de les obres”.

L’exposició “No-signal” romandrà oberta al públic fins al dia 30 de setembre en la sala d’exposicions de l’Espai.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × cinc =