25n
25N
25N

La Nit del Poble de Puçol presentarà a sis subcampiones d'Espanya d'Hip-hop

La Nit del Poble de Puçol presentarà a sis subcampiones d'Espanya d'Hip-hop
30/08/2019 -

Alumnes de Puçol de l’Escola de Laura Contelles d’Hip-hop participaran en el Talent Xou «Nit del Poble». Però a més, també participaran Maquinetes Move, un grup de competició format per 16 ballarines de 9 a 12 anys que estan començant en el panorama competitiu.

Aquest grup, que compta sis xiquetes de Puçol (Zoe, Lucía, Elena, Ana, Mar i Roser), ha sigut guardonat amb una segona posició al Campionat d’Espanya de Guadalajara, i amb una tercera posició en l’Hip-hop International Spain celebrat a Badalona, en la categoria no-classificatòria. Aquesta organització celebra els certàmens de més prestigi en l’àmbit internacional de dansa urbana.

La categoria de ball esportiu d’Hip-hop està reconeguda com a oficial pel Consell Superior d’Esports des de l’any 2012.

Altres fites que trobem en el palmarés d’aquest grup amb un futur molt prometedor és una quarta posició en els campionats de Riba-roja, Manises i Switch On en de Madrid i una tercera a Paterna. A més, van rebre el primer premi a l’esport en edat escolar de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona.

Aquest grup, juntament amb la resta de hip-hoperos de Puçol, a més del cantant José Antonio Esteve, el mentalista Gabriel Castelló, el Grup de Calistenia de Puçol, la gimnàstica rítmica de Margaix i el campió d’Europa de karate Carlos Huertas participaran en la «Nit del Poble» del pròxim diumenge 1 de setembre.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 9 =

art en blanc
art en blanc
ruta del grial massamagrell