25n
25N
25N

Nit del Ninot 2020: l'Exposició del Ninot allarga el seu horari aquesta nit

La Nit del Ninot mantindrà oberta l’Exposició del Ninot de València fins a mitjanit

Nit del Ninot 2020: l'Exposició del Ninot allarga el seu horari aquesta nit
06/03/2020 -

L’Exposició del Ninot de València acull, hui, la tradicional Nit del Ninot 2020. Una oportunitat perfecta per a gaudir del treball dels artistes fallers d’una manera diferent. I és que només aquest divendres, 6 de març, les portes de l’Exposició del Ninot de les Falles 2020 s’obriran a la nit. Més de 57.000 persones ja l’han visitada durant el mes de febrer, però si eres dels qui encara no ha anat, aquesta nit la podràs passar envoltat de ninots.

La Nit del Ninot 2020 mantindrà obertes les portes de la Sala Arquerías de la Ciutat de les Arts i les Ciències fins a les 00.00 hores. I és que si l’horari habitual de l’Exposició del Ninot de València és fins a les 20.00 hores entre setmana, i fins a les 21.00 hores els caps de setmana, aquest divendres, 6 de març, l’horari s’allarga fins a mitjanit.

Més de 700 ninots conformen aquesta exposició que s’ha convertit en una de les cites ineludibles per a gaudir de les Falles de València. Crítica i humor s’uneixen en cadascuna de les figures, que passaran a formar part dels monuments fallers. A més, podràs aprofitar la visita per a votar al teu ninot preferit per a intentar que siga el salvat de les flames del foc, i passe a formar part de la història fallera.

Les entrades de l’Exposició del Ninot de València tenen un preu de 3€ per al públic general; 2€ per a grups d’adults de més de 20 persones; i 1,50€ per a menors de 4 a 12 anys, majors de 65 anys, persones amb diversitat funcional i socis del Club Ciutat de les Arts i les Ciències, així com del Club CienciAmics.

Com votar al Ninot Indultat de 2020

Mitjançant el codi de barres de l’entrada a l’Exposició del Ninot, podràs votar al que vols que siga el Ninot Indultat de 2020. El triat no només se salvarà de les flames el dia de la cremà, sinó que formarà part de la col·lecció del Museu Faller.

El veredicte es coneixerà el 14 de març per al Ninot Indultat Infantil 2020, i el 15 de març per al Ninot Indultat 2020 del monument faller gran. Eixe dia també serà quan aquesta exposició tanque les seues portes fins a l’any vinent. Així que, no ho penses més, i gaudeix d’aquesta experiència en la Nit del Ninot.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + divuit =

bombers
Valencia activa