25n
25N
25N

Podem i EUPV es donen uns dies en les negociacions per a reflexionar i intentar tancar "com més prompte millor" un acord

Podem i EUPV es donen uns dies en les negociacions per a reflexionar i intentar tancar "com més prompte millor" un acord
17/01/2019 -

Podem i EUPV s’han donat “uns dies de descans i reflexió” en les negociacions per a aconseguir una confluència davant les eleccions autonòmiques amb l’objectiu que aquest temps que s’han donat servisca per a acostar-los a aconseguir “com més prompte millor” un pacte.

“Crec que les perspectives són bones perquè les dues organitzacions, malgrat la falta d’avanç en alguns moments, tenim objectius molt clars i estem fent tot el possible per a aconseguir-ho”, ha indicat el secretari general de Podem, Antonio Estañ, en els corredors de les Corts.

El dirigent de Podem ha explicat que, després de diversos dies intentant arribar a un acord i en els quals va haver-hi “una mica d’avanç”, s’ha arribat a un moment “en el qual no es podia avançar més” i, per això, totes dues formacions han acordat donar-se uns dies per a informar les organitzacions de com està la situació i, a partir d’ací, “tornar a tractar d’aconseguir aquest acord que per a les formacions és un objectiu”, ha dit.

Al seu judici, el “fonamental” és que “ocórrega com més prompte millor” l’acord perquè considera que és “positiu” per a les dues formacions, però “especialment per a la societat valenciana”. “El que desitgem és poder tancar-ho per a poder començar a treballar sobre propostes”, ha emfatitzat Estañ.

Preguntat per quin és el principal escull per a aconseguir aqueix acord, Estañ ha assenyalat que “hi ha diferents fases on pot haver-hi un escull”, però resideix en “com plantegem acords que satisfacen les necessitats de les dues formacions que després hauran de ser aprovades per les bases dels dos”.

“Més que parlar d’esculls és veure com estem tractant de desbloquejar unes converses i crec que les perspectives són bones perquè els dos, malgrat la falta d’avanç en alguns moments, tenim objectius molt clars i estem fent tot el possible per a aconseguir-ho”, ha insistit, per a manifestar que espera que “aquests dies de descans i reflexió” servisquen per a “acostar” a tots dos partits a “aconseguir com més prompte millor” l’acord.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − cinc =